Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи у последните 6 години Милан и Рома имаат добиено дупло повеќе пенали од Јуве и уште пишуваат како на Јуве увек им суделе пенали,шта речи..

Роки требаЛ да суди со Луксембург?

Мене не ми е едно јасно - Поготово за судијава Роки прашувам како може уште да суди во Серија А кога е 250 пати суспендиран за лошо судење ПРОТИВ Интер и 250 пати суспендиран за ЛОШО судење против екипи што играле со ЈУВЕ меѓу другото .....

Онака, само од 2010 па навака може да се набројат бар 5 дерби средби што Роки директно ги усрал.
еее вие го имавте Томазо Роки, ама ние го имаме Роки Балбоа :D

ќе дојде и нашто време:P
Мислиш вашиот судија :D шала на страна треба малку посериозни судии од кога заврши Колина се е бетер општо е катастрофа во Италија судењето сум гледал милион ситуации што ги нема вака на интернет.

Мислиш вашиот судија :D шала на страна треба малку посериозни судии од кога заврши Колина се е бетер општо е катастрофа во Италија судењето сум гледал милион ситуации што ги нема вака на интернет.
Колина беше одличен судија кога играа две големи екпи, но кога ќе се погодеја голема против мала, матер му ебаваше на малата екипа неможеа да мрднат.

WTF во оваа сезона Интер му бегаше 20 и кусуро бода на Рома и веќе шампионот беше одлучен во овој натпревар каде Интер посекако го загуби 1-3...по која логика викаш дека на Интер му помагаат судиите кога сме убедливо најоштетениот тим од големите клубови во последните 3-4 години и плус тоа што сме за никаде е уште поболно[DOUBLEPOST=1412869631][/DOUBLEPOST]

Најмногу се нервирам што сите коментираат за Колина како да бил бог на судењето а всушност секогаш му помагаше на големите екипи,затоа можеби и немал некаков притисок или скандал бидејќи поголемите и пореномираните медиуми во Италија биле настроени кон големите клубови а Колина си судеше како трета македонска лига онака педерски 60-40 секогаш за Јувентус/Интер/Милан/Рома/Лацио

Tie penalite na Milan,Roma i Inter sve nepostoecki bile...
Ама замисли колкава е случајноста сите да биле постоечки. Посебно оние на Милан.

Сите знаеме дека за Милан во последните години критериумите за добивање пенал биле најблаги. Затоа често на белата точка се наоѓаа Ибрата, Роналдињо и тако даље.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom