Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Затоа викам дај Боже да се оправи во форма зашо почетокот не најавува многу позитивни работи кај него. Мада не го гледав последнава со ВБА, гледам и гол дал...
Со Вест Хем на пример беше дно дна, најслабото издание на некој играч на Ливерпул во последните 10 години. Два паса не можеше да сврзе. Или можда не беше со Вест Хем, не ми текнува точно сеа, знам една текма коа го гледав изигра многу слабо.
Со ВБА беше најдобар, заедно со Хендо. Не се плашам за Адам, го пратев и лани во ПЛ и знам дека може многу да покаже. Се разбира, нема да биде Роналдо или Рибери ама има што да каже :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е воопшто лош Лалана ама сите му се навртени на него зошто поприлично голема беше сумата а знаеме дека англиските играчи вредат повеќе, што поради таксите, што поради homegrown квотата и други работи. Како што кажа комшијата не е Роналдо ама далеку дека е пропалитет.

А Ди Марија е се што очекувавме дека Нани некогаш ќе стане, 2010 имаше исто вакво влијание на играта ама остана на тоа за жал.

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Лалана за разлика од Ламберт покажува знаци на живот.Барем трча врши пресинг на противничката половина,се враќа назад покрива.А овој другиов и тиа малку шанси што му се укажаа ги спичка,жими една тетоважа што ја има:icon_lol:.

W

wicked_1

Гостин
Се видоа и Ламберт и Ловрен дека се играчи кои функционираат у еден систем и тешко се снаоѓаат у друг, поради тоа што немаат некој поголем талент, сличен случај беше и Адам, Сахин, Кагава у Јунајтед итд итд.
Лалана си е одличен пик, и да не игра прва постава сепак у ротација вреди да се има.
На цената на трансферот не треба да се гледа како преплатен, ако тимот напаѓа на трофеи потребно е да се има квалитет на клупа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
па тоа дрва:icon_lol: мислат ли кому даваат број 9 да носи, тоа треба да биде гол машина а не некој серко ебаго
Во Ливерпул бројот 7 е бројот на кој што се внимава на кој играч му се дава :)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
ако се гледа квалитет:цена тогаш најдобро засилување би бил Фабрегас или Коста

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
За Фабре,ај некако да разберам стварно асистираше човекот,па и поблизу му е позицијата негова до Анхел,ама споредбите со Коста?Да не сакате Ди Марија и да си асистира и голови да дава самиот?
5 натпревари има 3 гола и исто толку асистенции,овие двајца имаат два натпревари повеќе од него.
Не го оспорувам квалитетот нивни,да не ги биваше немаше да бидат главни виновници за позицијава на челзи во моментов меѓутоа ме револтираат вакви глупи споредби.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Фабрегас е според мене. Повеќе од пола од головите на Коста се по негова асистенција. Коста е супер, ама има многу поедноставна улога од Цеск. Во топ 3 е секако ама не е прв. :D

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Кои играчи се повикани за Англија?
Играчи повикани за утакмиците со Сан Марино и Естонија :

Defenders: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)

Midfielders: Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)

Forwards: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Arsenal).

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
^Стонс се повреди, на негово место е земен Чемберс:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom