Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Неспоредливи се тројцата
Ама сепак неможи да се избери дека Ди Мариа е најдобар трансфер, ако гледаме статистички Коста е најдобар
А, ако гледаме дека Ди Мариа сам играл во Јунајтед, тогаш и Сигурдсон игра сам во Свонси шо треба да се вметни во статистикиве

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
А на крај од сезона да оцените кој е најдобар трансфер?
Оти и Саутемтон ќе испаѓаа втора лига.:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Очекувано дека во пас делот е послаб. Но самиот се искупува кога ќе згреши пас, се лепи за фудбалерот што му ја зел топката и го малтретира до крај, кога ќе се случи да изгуби посед неретко сам после го враќа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.526
А на крај од сезона да оцените кој е најдобар трансфер?
Оти и Саутемтон ќе испаѓаа втора лига.:D
Не зезај сега и ти, кажи ми еден човек што пред сезонава предвиде дека Саутемптон ке бидат таму кај што се.
Еден.

E

Epsilon

Гостин
Неспоредливи се тројцата
Ама сепак неможи да се избери дека Ди Мариа е најдобар трансфер, ако гледаме статистички Коста е најдобар
А, ако гледаме дека Ди Мариа сам играл во Јунајтед, тогаш и Сигурдсон игра сам во Свонси шо треба да се вметни во статистикиве

Влијаат многу фактори, така да Сигурдсон е смешно да се споредува со овие фудбалери (не сите). Еве да почнеме од тоа дека во Тотенхем не можеше да фати место, па затоа се врати во Свонси.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Влијаат многу фактори, така да Сигурдсон е смешно да се споредува со (овие фудбалери, не сите). Еве да почнеме од тоа дека во Тотенхем не можеше да фати место, па затоа се врати во Свонси.
Да, ама според дискусијава дека Јунајтед биле слаби и сам играл Ди Марија требало тој да е најдобар трансфер
Само онака како пример напишав дека и Сигурдсон сам игра во Свонси па никому ништо
Во никој случај не го оспорувам перформансот на Ди Марија ама мислам дека не е најдобар, а сигурно е во Топ 3 :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Не зезај сега и ти, кажи ми еден човек што пред сезонава предвиде дека Саутемптон ке бидат таму кај што се.
Еден.
епа тоа сакам да кажам, рано е за предвидување кој е трансфер на сезоната, може да се повреди Ди Мариа до крај на сезона, не дај боже( т.е дај боже).:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Според мене три од Барнли, Свонси, Лестер и ВБА ќе испаѓаа :D

E

Epsilon

Гостин
Да, ама според дискусијава дека Јунајтед биле слаби и сам играл Ди Марија требало тој да е најдобар трансфер
Само онака како пример напишав дека и Сигурдсон сам игра во Свонси па никому ништо
Во никој случај не го оспорувам перформансот на Ди Марија ама мислам дека не е најдобар, а сигурно е во Топ 3 :)

Веројатно ја "прескокна" табелата на претходната страница.

Најбитниот детал во табелата е дека има 2 утакмици помалце. Ми дава надеж дека откако ќе ги изигра тие, односно да се изедначи со другиве фудбалери дека ќе испадне дека е најдобар од сите овие кои се набројани.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Веројатно ја "прескокна" табелата на претходната страница.

Најбитниот детал во табелата е дека има 2 утакмици помалце. Ми дава надеж дека откако ќе ги изигра тие, односно да се изедначи со другиве фудбалери дека ќе испадне дека е најдобар од сите овие кои се набројани.
Да, откако ќе се изедначи по број на утакмици, ама треба и нив да ги одигра на високо ниво за пак да е најдобар статистички спрема другите 4 во оваа табела

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Значи стварно објективноста е несфатлив концепт за челзијаши бе :D Од тројца во конкуренција Ди Марија сигурно е во топ3 ама исто така и сигурно не е прв ( останатие двајца се од Челзи ). Зошто ? Surprise surprise, пошто статистиката вели така бе :pos:

Ок ако статистиката е таа што се гледа тогаш Кош е дефинитивно најдобриот дефанзивец во ЕПЛ последниве 2 сезони така ? Или кај него не е битна статистиката ? :)

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
За мене Коста, иако сум голем Ди Марија фан.
И јас истото го мислам баш
И Ди Марија многу го сакам, многу добар фудбал игра, брз,динамичен,прецизен незнам.. :)[DOUBLEPOST=1412720748][/DOUBLEPOST]
Значи стварно објективноста е несфатлив концепт за челзијаши бе :D Од тројца во конкуренција Ди Марија сигурно е во топ3 ама исто така и сигурно не е прв ( останатие двајца се од Челзи ). Зошто ? Surprise surprise, пошто статистиката вели така бе :pos:

Ок ако статистиката е таа што се гледа тогаш Кош е дефинитивно најдобриот дефанзивец во ЕПЛ последниве 2 сезони така ? Или кај него не е битна статистиката ? :)
Кош?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom