Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Така е. Ама па и Кошчиелни направи пенал во ситуација кога Азар излегува 1 на 1 со голман. А за Велбек стартот над Фабрегас у 91ва ич никој не спомнува.
Имаше Еткинсон грешки, не дека немаше, ама најсмешен ми беше кога се моткаше околу играчите и го погодуваа со топка.
Кошелни не беше последен играч,лесно и едноставно.
Што ќе смени ако му даде црвен во 91,а што ќе смени ако се даде црвен на 0-0 или 1-0,колку беше резултатот кога Кејхил го направи стартот?
Оскар како можеше да добие жолт во 88,кога претходно 10 пати требаше да добие?
И уште не ми е јасно како може да се зборува Чемберс дека требало црвен да попие кога првиот жолт не требаше да се даде?А и тоа врз Шурле беше 50-50 ситуација за прв жолт,камо ли за втор.
На Фабрегас раката што не се знае дали е во 16тник или надвор? И да е надвор и да е внатре,што мене лечно ми се чини внатре,само не можам да најдам видео каде што убаво го дава случајот како може ништо да не свири?

Одличен Хазард,Диего Коста голем играч,никаде го нема една шанса и гол.
Со Куртоа шо биде?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
на Мирор има анкета, при тепачка меѓу Венгер и Мурињо, кој би победил и моментално Жозе води со 56-44 :pos:
Има ли некое видео од инцидентот?

Прееска барав ништо немаше а сум го пропуштил тоа :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Абе по ова изгледа дека Венгер ке го излупа Мурињо :pos::pos::pos:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
на Мирор има анкета, при тепачка меѓу Венгер и Мурињо, кој би победил и моментално Жозе води со 56-44 :pos:
Незнам, Венгер е повисок и има подолги раце, ама Мурињо е помал и полут. Треба еден боксинг меч да направат во добротворни цели. :D[DOUBLEPOST=1412553124][/DOUBLEPOST]BTW, гол на месецот е Ди Марија. Требаше Пеле да биде, ама моќни се фановите на Ман Утд.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Незнам, Венгер е повисок и има подолги раце, ама Мурињо е помал и полут. Треба еден боксинг меч да направат во добротворни цели. :D[DOUBLEPOST=1412553124][/DOUBLEPOST]BTW, гол на месецот е Ди Марија. Требаше Пеле да биде, ама моќни се фановите на Ман Утд.
Море голот на Валенсија...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Рековме смешните слики на друга тема. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom