Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Имаме 3 гола помалку примено од страшната одбрана на Сити :eek:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Кој дел од "немаше друг шут у гол" не ти е јасен?

2 шута у гол, два гола, 100% ефикасност.
си ги искористи шансите, тебе изгледа ова не ти е јасно, Челси да ги искористеше сите шанси со 4 комада ке се вратевте дома

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Фанови на Арсенал ај објаснете што мода е ова ?

Сезонава се подобрени Челзи многу. Пред почетокот на сезоната мислев дека оваа сезона ќе биде на Арсенал, но почнувам да се предомислувам од коло на коло. Сепак рано е уште.

Ливерпул лошо многу. На Јунајтед им треба време уште малку време за серија победи да почнат да прават.
Арсенал бе.. :ROFLMAO:
Колку има Велбек, потсети не?
Во ЛШ има 3 повеќе од Диего Коста.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Koj ке го најде Велбек на списоков на стрелци, има Стела од мене. :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
(y)
Сепак имало некој што се сложува со мене околу одбраната на Арсенал, особено околу Кош. Мене он ми е еден од поголемите киксери кога се во прашање дефанзивците од поголемиве тимови. Денес не ја гледав утакмицава али постов онака ми привлече внимание па сакав да се надоврзам. Пред некое време кога кажав дека Кош е киксер будала ме направија, али небитно тоа, они си знаат најубаво, впрочем на вакви утакмици се гледа колку е добар. :)
Не има поише ама не мрзи да се објаснуваме по 352464325 пат со арсеналовциве. Цел форум да се собере да им кажува дека одбраната не чини пак ке тераат по нивно и ќе те направат ментален.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Koj ке го најде Велбек на списоков на стрелци, има Стела од мене. :D

Одвај двајца играчи на Арсенал има во првите 40 во листата на најдобри стрелци, па Лорд Велбек да го најдиме :icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
рубрика занимливости пред спиење

Everton have now lost 300 Premier League games, more than any other side in the history of the competition.

Just 2 of Man Utd's starting XI today started on the opening day of the season vs Swansea (Juan Mata & David de Gea).

Nacer Chadli has been involved in 55.5% of Spurs' 9 goals in the Premier League this season (4 goals & 1 assist). (а лани нигде го немаше)

Eden Hazard has completed 36 take-ons in the league this season, more than any player across Europe's top-5 leagues.

Rio Ferdinand made his 500th Premier League appearance, becoming the 11th player to reach this milestone.

Arsenal: Have now failed to score in their last 392 minutes (6 hours 32 minutes) of action against Chelsea

Steven Naismith: Has scored 4 goals from only 5 shots on target in the Premier League this season

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.167
Ова на Венгер против Мурињо веќе преминува во фрустрација, не може да го победи доооолго време, години се во прашање. Не го оспорувам квалитетот на Венгер, врвен тренер си е, ама... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom