HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Имаме 3 гола помалку примено од страшната одбрана на Сити ![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Колку има Велбек, потсети не?На листата на стрелци на врвот се наоѓа Диего Коста од Челзи со 9 погодоци
си ги искористи шансите, тебе изгледа ова не ти е јасно, Челси да ги искористеше сите шанси со 4 комада ке се вратевте домаКој дел од "немаше друг шут у гол" не ти е јасен?
2 шута у гол, два гола, 100% ефикасност.
Арсенал бе..Сезонава се подобрени Челзи многу. Пред почетокот на сезоната мислев дека оваа сезона ќе биде на Арсенал, но почнувам да се предомислувам од коло на коло. Сепак рано е уште.
Ливерпул лошо многу. На Јунајтед им треба време уште малку време за серија победи да почнат да прават.
Во ЛШ има 3 повеќе од Диего Коста.Колку има Велбек, потсети не?
Види наслов на темаВо ЛШ има 3 повеќе од Диего Коста.
Еден камион Стели од мене ако го најде и ФалкаоKoj ке го најде Велбек на списоков на стрелци, има Стела од мене.
![]()
Не има поише ама не мрзи да се објаснуваме по 352464325 пат со арсеналовциве. Цел форум да се собере да им кажува дека одбраната не чини пак ке тераат по нивно и ќе те направат ментален.
Сепак имало некој што се сложува со мене околу одбраната на Арсенал, особено околу Кош. Мене он ми е еден од поголемите киксери кога се во прашање дефанзивците од поголемиве тимови. Денес не ја гледав утакмицава али постов онака ми привлече внимание па сакав да се надоврзам. Пред некое време кога кажав дека Кош е киксер будала ме направија, али небитно тоа, они си знаат најубаво, впрочем на вакви утакмици се гледа колку е добар.![]()
За Фалкао немаше тврдење дека е бољи од Коста.Еден камион Стели од мене ако го најде и Фалкао![]()
Ја тврдамЗа Фалкао немаше тврдење дека е бољи од Коста.![]()
Најсериозно прашувам, имаше некој што го кажал ова или е заебанција?За Фалкао немаше тврдење дека е бољи од Коста.![]()
Види му потпис на тој што си го цитирал.Најсериозно прашувам, имаше некој што го кажал ова или е заебанција?
Одвај двајца играчи на Арсенал има во првите 40 во листата на најдобри стрелци, па Лорд Велбек да го најдимеKoj ке го најде Велбек на списоков на стрелци, има Стела од мене.
![]()