Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Ете ја статистиката на Роки :

Судијата тотално ја еба утакмицата, ако се прашувам јас не беше наклонет ни спрема едни ни спрема други колку што беше наклонет да остај свој белег на истата. Се согласвам и ајс со Гарсија дека треба видео технологија да се воведи.​

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
А по шутот на Наинголан кога пред шеснаесетник некој ваш го погоди со рака? А третиот гол, каде што во петерец има играч на Јуве во офсајд позиција, којшто според новите правила не е регуларен?
А тоа што вториот не беше пенал?
Абе уш таму!
Не гибна топката на Лео некој ваш? o_O Сериозно прашвам оти така ми се виде, ако не гибна тогаш шо сторе шут :)[DOUBLEPOST=1412534707][/DOUBLEPOST]Федерацијата е крива што покрај ваква статистика постави никаков удија да суди едно од најголемите дерби.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
А по шутот на Наинголан кога пред шеснаесетник некој ваш го погоди со рака? А третиот гол, каде што во петерец има играч на Јуве во офсајд позиција, којшто според новите правила не е регуларен?
Абе уш таму!
А да си легнеш малце онака најдругарски...

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.355
Поени од реакции
6.041
Кој ме убедуваше дека нивото на судењето во Италија драстично се променило на подобро??? Слепци биле и слепци ќе останат (да не помислуваме на некои други работи) .....
Судиите што судат денеска се истите од 2006, ако не сите, барем 90%. Значи кога Интер ги освои титулите, овие истите знаеле да судат, а сега магично заборавиле?

Милион пати имам напишано, дека после 2006та година судењето наместо да биде подобро како што се пропагираше од „душегрижниците на Калчото“ , сега е БЕТЕР!

Колку сака нека се негира, но факт е дека пред 2006та година од најдобрите 3 судии на СВЕТСКО ниво, двајца беа Италијани.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ете ја статистиката на Роки :

Судијата тотално ја еба утакмицата, ако се прашувам јас не беше наклонет ни спрема едни ни спрема други колку што беше наклонет да остај свој белег на истата. Се согласвам и ајс со Гарсија дека треба видео технологија да се воведи.​
Брат како бе не беше наклонет кон никого? :) Шо не ни свирна 2 пенали нас?[DOUBLEPOST=1412534888][/DOUBLEPOST]
А да си легнеш малце онака најдругарски...
А да не ме цитираш онака подругарски

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Абе уш таму!
Судијата беше изгубен никој не го оспорува тоа ама досадни сте со судиите, само вториот пенал може да се каже дека беше сомнителна одлука. Ете Мондо ве праша, најдете слободен удар каде што топката е наместена на линијата.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.460
Судиите што судат денеска се истите од 2006, ако не сите, барем 90%. Значи кога Интер ги освои титулите, овие истите знаеле да судат, а сега магично заборавиле?

Милион пати имам напишано, дека после 2006та година судењето наместо да биде подобро како што се пропагираше од „душегрижниците на Калчото“ , сега е БЕТЕР!

Колку сака нека се негира, но факт е дека пред 2006та година од најдобрите 3 судии на СВЕТСКО ниво, двајца беа Италијани.
Единствени исти судии од 2006 денес се само Роки, Рицоли и Таљавенто.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Брат како бе не беше наклонет кон никого? :) Шо не ни свирна 2 пенали нас?[DOUBLEPOST=1412534888][/DOUBLEPOST]

А да не ме цитираш онака подругарски
Браот хаос ја напрај цела утакмица, искрено вашите играчи бар дел од нив имаја едно 5-6 старта само за втор жолт или прв жолт не даде картон, наместо картони подели пенали :D кои ниеден не беа. Прашањето ќе остани за стартот над Маркизио, ние очите ќе си ги вадиме тука, а тие сите фклучувајќи ги и ФИГЦ ќе си уживат упм да фатат, баш мие криво каква утакмица срање ја напраја. Како не тресна два црвени на почеток и да се играше убав фудбал.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Смени го само Моџи со Марота и ете ти:))

Бабакаар:vozbud::vozbud::vozbud:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Еве друга статистика за Роки.​

И сега треба тука да почниме да летат навреди правдања и уште толку да го доебиме денот? Моџи не е дел од Јувентус веќе времиња не мие јасно шо се навраќаш до 2006, треба да фатам сега јас да се навраќам на судиски грешки лански во корист на Рома? Глупо е, не зрело

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172

А кај си видел да пишам дека судиите биле добри во времето кога Интер освојувале? :facepalm: Пишав така пошто некој на темава ме убедуваше дека се подобрило судењето последниве неколку години, а јас го тврдам спротивното ....

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Што се објаснувате не ве разбирам.Ја добивме утакмицава, 6 од 6 имаме,3 титули по ред и уште една се чека на крај од сезоната...Што друго им останува освен да кукаат тука?Тек колку ситење ке имаше ако изгубевме не само од страна на тие што навиваат за Рома.Лани освоивме со рекорден број бодови па мораа да зборат за во ЛШ.Нешто мора да најдат и таман работа ако се објаснувате со секакви за се и сешто.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Ама и кога ќе видиш ако не е јуве со судискиве грешки во нивна корист, нема да можиме да им парираме на Премиер лига и Примера темите во број на исполнети страници. :)
Очекувам испод 20 страни за местење да нема после натпреваров вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom