Gloria PatriziПревод?
Уствари што превод, дај повеќе слики. Или видео.
Реално гледано Јуве е во полн состав. Пирло е повикан за утакмицата, значи само Барзаљи ви е повреден.Реално гледано Јуве се појаки и Рома ќе го папа...
Само то ќе ни ја еби утакмицата ако ме прашваш мене + Рома стартува со Итурбе и официјално ќе бидите 5 пати побрзи од нас а ќе нема кој да покрива пред одбраната плус Пирло 2 месеци фудбал нема изиграно.Реално гледано Јуве е во полн состав. Пирло е повикан за утакмицата, значи само Барзаљи ви е повреден.
Само тоа може да ве спаси.
Рома излегува со доста офанзивна формација. Холебас е најофанзивен бек што го имаме. Интересно ќе е.Само то ќе ни ја еби утакмицата ако ме прашваш мене + Рома стартува со Итурбе и официјално ќе бидите 5 пати побрзи од нас а ќе нема кој да покрива пред одбраната плус Пирло 2 месеци фудбал нема изиграно.
Време беше некој да го седни Видал малце. Се надевам на истото со Љоренте
Видал не е ни на теренот за загревање, нешто не е во ред.Рома излегува со доста офанзивна формација. Холебас е најофанзивен бек што го имаме. Интересно ќе е.
Еј колку сте јаки, CAROT го одмарате на ваква утакмица.
Камо ние да можевме да си дозволиме да одмориме некој. Наинголан досега утакмица нема пропуштено.
A glance at the Lega Calcio stats confirms this equilibrium: Juventus are top of three categories (shots on target, territorial supremacy and dangerousness) while Rudi Garcia's men command the table in the other three categories (ball possession, balls played, and pass completion rate). Numbers which clearly suggest the top two are a cut above the rest.
ako bilo na linija ne e penal be druzeМу удри у рака, ама делуе дека се бранеше. Работата е далу му беше оддалечена од тело, за да биде свирено.
А веќе кога досудил, мислам беше на линија и Е пенал.