Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека @Hm_Hm некаде имаше анализа за Џенова дека не се лоши годинава. Јас не сум ги гледал оваа сезона, ама ги стегнав 2 на ливче денес. :coffee:

Џенова се катастрофа и на почетокот од сезоната имаат неверојатна среќа. Каде и да е ќе им се врати тоа.

ROMA (4-3-3): Skorupski; Maicon, Manolas, Mapou, Cholevas; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho

JUVENTUS: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente.

CAROT на клупа?

Превод?

Уствари што превод, дај повеќе слики. Или видео. :P

Gloria Patrizi

Francesca Brienza

Реално гледано Јуве се појаки и Рома ќе го папа...

Реално гледано Јуве е во полн состав. Пирло е повикан за утакмицата, значи само Барзаљи ви е повреден.
Само тоа може да ве спаси. :D

Реално гледано Јуве е во полн состав. Пирло е повикан за утакмицата, значи само Барзаљи ви е повреден.
Само тоа може да ве спаси. :D

Само то ќе ни ја еби утакмицата ако ме прашваш мене + Рома стартува со Итурбе и официјално ќе бидите 5 пати побрзи од нас а ќе нема кој да покрива пред одбраната плус Пирло 2 месеци фудбал нема изиграно.

Време беше некој да го седни Видал малце. Се надевам на истото со Љоренте

Само то ќе ни ја еби утакмицата ако ме прашваш мене + Рома стартува со Итурбе и официјално ќе бидите 5 пати побрзи од нас а ќе нема кој да покрива пред одбраната плус Пирло 2 месеци фудбал нема изиграно.

Време беше некој да го седни Видал малце. Се надевам на истото со Љоренте

Рома излегува со доста офанзивна формација. Холебас е најофанзивен бек што го имаме. Интересно ќе е.

Еј колку сте јаки, CAROT го одмарате на ваква утакмица. :D
Камо ние да можевме да си дозволиме да одмориме некој. Наинголан досега утакмица нема пропуштено.

A glance at the Lega Calcio stats confirms this equilibrium: Juventus are top of three categories (shots on target, territorial supremacy and dangerousness) while Rudi Garcia's men command the table in the other three categories (ball possession, balls played, and pass completion rate). Numbers which clearly suggest the top two are a cut above the rest.

Рома излегува со доста офанзивна формација. Холебас е најофанзивен бек што го имаме. Интересно ќе е.

Еј колку сте јаки, CAROT го одмарате на ваква утакмица. :D
Камо ние да можевме да си дозволиме да одмориме некој. Наинголан досега утакмица нема пропуштено.

A glance at the Lega Calcio stats confirms this equilibrium: Juventus are top of three categories (shots on target, territorial supremacy and dangerousness) while Rudi Garcia's men command the table in the other three categories (ball possession, balls played, and pass completion rate). Numbers which clearly suggest the top two are a cut above the rest.
Видал не е ни на теренот за загревање, нешто не е во ред.

Му удри у рака, ама делуе дека се бранеше. Работата е далу му беше оддалечена од тело, за да биде свирено.
А веќе кога досудил, мислам беше на линија и Е пенал.

Кој го паси натпреварот... дојдов да ги читам коментарите :coffee::icon_lol:

Му удри у рака, ама делуе дека се бранеше. Работата е далу му беше оддалечена од тело, за да биде свирено.
А веќе кога досудил, мислам беше на линија и Е пенал.
ako bilo na linija ne e penal be druze :)
ne te svakam, mislam bilo na linija i E penal, logicno bi trebalo vaka da izgleda, mislam deka bese na linija i ne e penal

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom