UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Martin Skrtel & Dejan Lovren have won just 1 tackle between them against Basel tonight. That was in the 10th minute.

Mario Balotelli completed just 6 passes in the first half against Basel, only 1 more than Simon Mignolet.

:pos:

#Schooling

Кажи нешто попаметно :D
После сите муабети за добрите екипи победуваат и кога не играат јако, Ливерпул искусно у ЛШ, Манчестер е наш, Солун ќе го делиме најсовршен коментар е тоа - Shitpool :D

Ај потсетиме кој успех го има твоето тимче во ЛШ?

Ај потсетиме кој успех го има Јувентус ... Кога им е последна титула? ...Се сеќаваш ли на последниот трофеј во ЛШ, или пак уште си бил цицалче ?..... Колку пати во последниве 10 години СТЕ играле ЛШ, колку пати сте ги поминале групите и колку пати се стасале барем до полуфинале ?

Имате 2 трофеи. Нотингем Форест има 2 трофеи. Е сеа разликата е што едниве играат во трет ранг натпреварување, ама ок, си имате и вие искуство во пониски рангови.

Следен пат не прашувај дебилни прашања и не прави глупи споредби

Интер 3
Јувентус 2
:icon_lol:

Да бидеме реални Јуве нема некои резултати во ЛШ во последно време ради Калчополи и испаѓањето во Серија Б, инаку си беа стандардни во ЛШ секоја година. 2002 или 2003 (увек ги мешам годиниве али мислам 2003 дека беше) изгубија од Милан во финале на пенали...

Мислам дека Арсенал не може да се стави пред Јуве, во никој случај. Иако немам ништо против Арсенал, баш напротив ептен симпатичен тим ми се.

Ај потсетиме кој успех го има Јувентус ... Кога им е последна титула? ...Се сеќаваш ли на последниот трофеј во ЛШ, или пак уште си бил цицалче ?..... Колку пати во последниве 10 години СТЕ играле ЛШ, колку пати сте ги поминале групите и колку пати се стасале барем до полуфинале ?

Имате 2 трофеи. Нотингем Форест има 2 трофеи. Е сеа разликата е што едниве играат во трет ранг натпреварување, ама ок, си имате и вие искуство во пониски рангови.

Следен пат не прашувај дебилни прашања и не прави глупи споредби
Знаеш што е дебилно? Кога некој вака како тебе си го пика носот каде што не треба, па не гледаш ли дека му враќам на пецкањето кое тој го направи или сакаш само интересен да испадниш као демек да собериш некој 'лајк' и да употребиш збор цицалче..
Ау сега колку ме навреди ти мене дека ние сме имале искуство во пониски рангови па и дека не сме поминале групи..... ете кој е дебилот во случајов.

Моја работа е на кој како ќе одговорам, во кој стил и што ќе направам се додека не сум те цитирал тебе или насочил тебе немаш право да ми се мешаш на сред муабет, и целта беше еден постер, а не сите негови фанови (на клубот секако), aли ете ти си одбрал да испадниш паметниот и заштитникот во случајов ама поради некоја будала и нецлосно прочитани псотови испаѓаш паљачо ( ако знаеш кој е. т.е. можда си бил цицалче) Така да земи една чаша вода, олади малце.

Какви експерти држи форумот.:facepalm:

Игра со рака во шеснаесетник , имало играч позади влијаело или не влијаело на играта , можело и да свири и да не свири , и плус топката не била во рамките на голот.:facepalm:

Игра со рака во шеснаесетник е пенал , па ако сака нека има и серка од пролив од марсовец на патот на движението на топката.
Не секоја игра со рака е пенал и тоа ти го тврдам. И тоа не според мене, тебе или според Трајко, туку според правилата на фудбалот.

Каде си прочитал дека секоја игра со рака е пенал само ти си знаеш. Правилата велат друго, а и праксата исто така. Инаку во спротивно на секој натпревар ќе имаше пенал затоа што ретко кога има натпревар без да му удри топката во рака во шеснаесетникот.

Сега ја видов ситуацијата со Касерес и уште се чудам како може да не биде пенал тоа.Баш пред очите на судијата беше. :eek: Тоа на Видал нема врска,ама на Касерес...

Ливерпул ме подсетупа на Дортмунд во првата година во ЛШ, сепак тоа е ново искуство а и други правила важат. Треба можеби една година дур се снајдат во ова првенство ете Сити со години не може да се снајде. Битно е ида одпаднат од групите да си продолжат со работата оти имаат одличен тим и потецијал за следните години.

@DeviAngel дај не се бламирај, ако некој беше оштетен тоа беше Атлетико... тоа што нас не ни свиреле некои си ситни прекршоци, неможеш да го обвиниш судијата за целиот тек на натпреварот.
Првата ситуација кога Видал играше со рака во шеснаесетникот можеше и да свири, и да не свири пенал, дека играчот веќе беше паднат на земја, а и топката му беше позади грб... ама за раката на Касерес можеше слободно со чиста совест да покаже на белата точка. Толку крај на дискусијата на ова.

Незнам што толку се потресувате за поразов, можеби Јувентус играа лошо во нападот, ама затоа одбраната и средината беа на ниво, и тотално го неутрализираа противникот... а ретко кој го може тоа денес на Висенте Калдерон. Никој не доминираше на натпреварот, Јувентус имаа 1 шут на голот, додека Атлетико 2, никој никого не го стави во шише пред шеснаесетникот. Јас сум убеден дека со ваква игра (и со малце поуигран напад) дома ги добиваме.

Честики до фановите на А.Мадрид за победава, сосема заслужено

Сега ја видов ситуацијата со Касерес и уште се чудам како може да не биде пенал тоа.Баш пред очите на судијата беше. :eek: Тоа на Видал нема врска,ама на Касерес...
Се изгуби тотално судијата, дефинитивно можеше со чиста совест да го покаже пеналот, ама не беше само тоа. Свиреше еден куп фаули на секоја минутка, константно ја сецкаше играта, мислам дека Љоренте имаше најмногу фаули на натпреварот, едно 6-7 сигурно, сите у напад. :facepalm:

Fakt na denot:
Samo tri klubovi dosega imaat 6 od 6 boda (Real, Bayern i Dortmund).

Martin Skrtel & Dejan Lovren have won just 1 tackle between them against Basel tonight. That was in the 10th minute.

Mario Balotelli completed just 6 passes in the first half against Basel, only 1 more than Simon Mignolet.

:pos:

#Schooling
Бало = Велбек

п.с. Знакот еднакво се однесува само за парите кои се купени (да не помисли некој нешто друго) :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom