Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи нешто попаметноShitpool![]()
После сите муабети за добрите екипи победуваат и кога не играат јако, Ливерпул искусно у ЛШ, Манчестер е наш, Солун ќе го делиме најсовршен коментар е тоа - ShitpoolКажи нешто попаметно![]()
Ај потсетиме кој успех го има твоето тимче во ЛШ?
Знаеш што е дебилно? Кога некој вака како тебе си го пика носот каде што не треба, па не гледаш ли дека му враќам на пецкањето кое тој го направи или сакаш само интересен да испадниш као демек да собериш некој 'лајк' и да употребиш збор цицалче..Ај потсетиме кој успех го има Јувентус ... Кога им е последна титула? ...Се сеќаваш ли на последниот трофеј во ЛШ, или пак уште си бил цицалче ?..... Колку пати во последниве 10 години СТЕ играле ЛШ, колку пати сте ги поминале групите и колку пати се стасале барем до полуфинале ?
Имате 2 трофеи. Нотингем Форест има 2 трофеи. Е сеа разликата е што едниве играат во трет ранг натпреварување, ама ок, си имате и вие искуство во пониски рангови.
Следен пат не прашувај дебилни прашања и не прави глупи споредби
Не секоја игра со рака е пенал и тоа ти го тврдам. И тоа не според мене, тебе или според Трајко, туку според правилата на фудбалот.Какви експерти држи форумот.
Игра со рака во шеснаесетник , имало играч позади влијаело или не влијаело на играта , можело и да свири и да не свири , и плус топката не била во рамките на голот.
Игра со рака во шеснаесетник е пенал , па ако сака нека има и серка од пролив од марсовец на патот на движението на топката.
Се изгуби тотално судијата, дефинитивно можеше со чиста совест да го покаже пеналот, ама не беше само тоа. Свиреше еден куп фаули на секоја минутка, константно ја сецкаше играта, мислам дека Љоренте имаше најмногу фаули на натпреварот, едно 6-7 сигурно, сите у напад.Сега ја видов ситуацијата со Касерес и уште се чудам како може да не биде пенал тоа.Баш пред очите на судијата беше.Тоа на Видал нема врска,ама на Касерес...
Бало = ВелбекMartin Skrtel & Dejan Lovren have won just 1 tackle between them against Basel tonight. That was in the 10th minute.
Mario Balotelli completed just 6 passes in the first half against Basel, only 1 more than Simon Mignolet.
#Schooling