UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
toa bate ke mi go kazes koga ke izigrate vo turcija ;) pa ako tepate i tamu e togas da solite pamet
Прандели си игра со тимо, се глупира, нов систем пробва во утакмица во Лига на Шампиони кладе 3-5-2, типичен Италијанец глуми, Јуве игра 3-5-2 ама долго време, овај сега со Арсенал пробва, бекојте незнаеја кај терат
Иначе Галатасарај ќе собери некој поен во следните утакмици и ќе ги шутни последната Арсенал во Истанбул :cool:

Сфаќате зошто ја одбраа оваа утакмица МТВ? Да ви покажат Вам фановите на Јувентус како се игра против Галатасарај.
Ај потсетиме кој успех го има твоето тимче во ЛШ?

Какви експерти држи форумот.:facepalm:

Игра со рака во шеснаесетник , имало играч позади влијаело или не влијаело на играта , можело и да свири и да не свири , и плус топката не била во рамките на голот.:facepalm:

Игра со рака во шеснаесетник е пенал , па ако сака нека има и серка од пролив од марсовец на патот на движението на топката.

aaa da be sega mi tekna deka lici na arda .. abe niso ne izigraa ni dvete ekipi realno bese 0-0 .. pa i toj golot sto padna nikakov .. inace kakva koincidencija :
1 kolo Juve mladite - Malme 2-0 , Juve starite - Malme 2-0
2 kolo Atletiko mladite - Juve 1-0 , Atletiko starite - Juve 1-0
Koa se raboti za Juventus nema koincidencija!!!!

А па Јувентус еден успех што има во ЛШ и пичку матер. :)
Ние можда немаме ама не се понашаме ко да сме секоја година финале па да се исмеваме со другите, бар не јас.[DOUBLEPOST=1412205049][/DOUBLEPOST]
Какви експерти држи форумот.:facepalm:

Игра со рака во шеснаесетник , имало играч позади влијаело или не влијаело на играта , можело и да свири и да не свири , и плус топката не била во рамките на голот.:facepalm:

Игра со рака во шеснаесетник е пенал , па ако сака нека има и серка од пролив од марсовец на патот на движението на топката.
Ако ти си дефанзивец јас напаѓач и од назад те туркам константо и ти ја доприш топката со раката, пенал е ?

A ako on e defanzivec a ti napagjac i on te turka od nazad konstantno da ja doprish topkata ke barash penal?
Како можи да барам пенал во туѓ шестнаесетник ако јас сум напаѓачот и ја гибнам со рака топката? Или ќе пробам да се напрам на будала и да шутнам, или ако ме фати судијата ќе го прам ненормален :D. E сеа ако неконтролирано ме турка недозволено или ми се фрли клизачи ке си барам.

Ние можда немаме ама не се понашаме ко да сме секоја година финале па да се исмеваме со другите, бар не јас.[DOUBLEPOST=1412205049][/DOUBLEPOST]
Ако ти си дефанзивец јас напаѓач и од назад те туркам константо и ти ја доприш топката со раката, пенал е ?

Само ако играш за Usti nad Labem. :pos::pos::pos:

Ако имало контакт со рака , пенал е. Е сега ако имало туркање тоа судијата треба да го санкционира уште пред да дојде до играта со рака. Во никој случај не треба да компензира , па да опрости игра со рака само затоа што бил туркан.

Само ако играш за Usti nad Labem. :pos::pos::pos:

Ако имало контакт со рака , пенал е. Е сега ако имало туркање тоа судијата треба да го санкционира уште пред да дојде до играта со рака. Во никој случај не треба да компензира , па да опрости игра со рака само затоа што бил туркан.
Ако судиме дирек според книгата и правилата, тогаш до 15та минута сите ќе имат црвени картони, судиите не гледаат се факт е ама овај денес скроз ќор некако та и за нас и за атл.мадрид.

некад ако има игра со рака ама не иде топката накај гол не судат пенал

Не судат пенал и ако топката го удри дефанзивецот во телото, а после во раката, особено ако раката е во природна положба и е блиску до телото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom