Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. За ова не вреди ни да се коментира.
. Групата очигледно ќе биде поинтересна од очекувањата. Кил има катастрофален старт на сезоната. На сите тие засилувања (имаат практично дрим тим годинава), играат катастрофално засега. Губат и во домашното првенство од второкласни екипи, а еве сега и од Загреб. Сепак Кил е Кил, ќе се средат евентуално. Во победата на Загреб не би гледал премногу. Загреб така играат, против некој јак може да одиграат добро и да се изглупираат против некој послаб. Далеку се од сигурен патник во втората фаза. Еден натпревар не значи ништо. Ла Риоха очекувано дома го победи Брест. Солидна екипа скоцкаа шпанците, прашањето е колку ќе можат во гости да освојат бод против било кого. Брест дома е тежок противник, ама во гости нема што да бара против било кого. Се на се сеуште мислам дека Металург е релативно сигурен на третата позиција на крај.
)

(изгледа знаеја дека јас ја чекам в кладилница)

Пред фаулот на Хансен, ако мислиме на истиот во второ полувреме, имаше чист фаул врз Абало мислам кога изгуби рамнотежа и падна, удар со рака во лице но судиите не го видоа тоа па досудија 2 за Хансен.7. На толку безвезни судиски одлуки на штета на Металург, фрлени предмети на онаа која беше најпрецизно досудена (2 минути за Хансен после нерезонски старт над Ојлески во контра). За ова не вреди ни да се коментира.
Пред фаулот на Хансен, ако мислиме на истиот во второ полувреме, имаше чист фаул врз Абало мислам кога изгуби рамнотежа и падна, удар со рака во лице но судиите не го видоа тоа па досудија 2 за Хансен.
Го избркаа второ полувреме, седеше некаде на трибина не видов каде и од таму продолжи да збори дебилни работи. Разбирам ако човекот е дебил, но сите во клубот се дебили? Ја да сум ќе го избркам на клоци.фали уште како федерација да јадеме суспензија за ова...
Топ си е Обрановиќ бе....го имам гледано повеќе пати и добар дечкото.Малце поголем потрошач на лопти е,али кога ќе му тргне игра како вечерва.Не го вреѓај дечкото,не заслужува да се става во иста реченица со Јосо ВалчиќНема играње со плин,изгледа шо го сменија името беше пресвртница во клубот....
Е кога ќе ми текни,какви екипи имал Загреб,со Киро Лазаров,Балиќ,Вори и компанија не успевал да го добие Кил,најмногу до нерешено стигнувал,сега против Кањелас,Дувњак,Палмарсон и цела сурија звезди успеаа за 20 минути од -4 да стигнат до +2,за едно полувреме на еден Кил му бапнаа дури 18 гола,и тоа со играчи од калибарот на брача Валчич,Сандро Обрановиќ..
Браво во секој случај,вие сте победници на денот...
За Кил шо да кажам,очај,ноншалантна игра,како да им беше сеедно шо губат....(изгледа знаеја дека јас ја чекам в кладилница)
А Швабите примија уште еден шамар,хихи,и тоа каков шамар,Фленсбург изгуби од Колдинг со 14 разлика...
Ма немој да ме јебеш..
И на крај пак швабите со 2,3 претставници во Келн...
Заебан спорт овај ракометот...![]()

[DOUBLEPOST=1411943423][/DOUBLEPOST]
Ова е втора утакмица веќе.И со Војводина се виде дека играат пожестоко во одбраната него со Дворшек.Вујо мајсторе, а Вујо два дена во Загреб)
Таа песна се пее веќе 2-3 години, не е од сега. Иначе малку потешко дека е ваша таа песна. Јас до сеа не сум ве слушнал да ја пеете, а Манијаци да.Хахаха почнале да ја пеат Пирати нашата Попај морнарот песна
Се учат копиљаците од најдобрите, таман наредна утакмица може некоја друга песна ќе научат![]()
Мелодијата си е од Попај морнарот, не е ни на Манијаци ни на нас, ама во Македонија ние ја пееме уште од пред 15-тина години, и сеуште се пее, и против вас мислам дека ја пеевме. Срамота е да крадете мелодии кои ги користат ривалите, а не се некои универзално користени ритмиТаа песна се пее веќе 2-3 години, не е од сега. Иначе малку потешко дека е ваша таа песна. Јас до сеа не сум ве слушнал да ја пеете, а Манијаци да.
Иначе атмосферата во сала стандард, слабо, освен на моменти.