Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Металург не е наивна екипа, изгледа плачот на Лино нешто ве збунилОвие фаворити? Металург им прај проблеми без некој јак шутер бек. Не викам дека не можат до фајнл фор, ама ако не им се погоди ждрепката пак ќе го сиснат. Кил и Вешпрем ФТВ.
Од Србија наваму ми е омилен.Не знам што ве нервира толку Хансен, сериозно не ми е јасно
Да не се палите дека е против Металург денес, али и против Вардар кога не памтам нешто особено да ме нервирал
Не е некое лигле па да нервира, а не е ни некој којзнае колкав провокатор, има многу поголеми провокатори, прљави играчи и глумци секако.
Не, треба да значи дека ќе го обожавамеЕ добро де, тоа што не решил не значи дека треба да биде најомразен играч на цела Македонија![]()
Tреба, треба.Е добро де, тоа што не решил не значи дека треба да биде најомразен играч на цела Македонија![]()
Па како игра против Металург и мене ми иде да го мразам му ебам дрвотоНе, треба да значи дека ќе го обожаваме![]()