Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
различен тип на играчи се, може да кажеме дека “испадна“ подобар од Мората, незнам ни дали беше полош ама Мората играше пред Пако во У21, а Пако прв дојде до повик за А селекцијата.

викендов:
Виљареал - Реал
Атлетико - Севиља
Сосиедад - Валенсија
:)

Зборот ми беше дека премногу е рано за да кажеме кој како испаднал. :)

:sneaky:
10177274_10152239897746504_926363925915691487_n.jpg
[DOUBLEPOST=1411763522][/DOUBLEPOST]
2014_09_26_c.jpg

Последно уредено:
Колку болен пораз во последна минута. :( Дефинитивно не заслужија.
Продолжуваaт поразите на Елче во петок...
Иначе асистенцијата на Крон-Дели беше :drk:[DOUBLEPOST=1411765773][/DOUBLEPOST]Еве го :cuc:

Последно уредено:
Единствено добро во Примера е терминот на утакмициве.

Единствено добро во Примера е терминот на утакмициве.
И што лани последниов во Примера во Лига Европа излезе од понатамошниот шампион на пенали во 1/8 финале.
Ама на кого да му објасниш.

До пред некое време Примера стварно знаеше да биде досадна, само два тима доминираа, со по 30 поени предност пред другите. Сега тоа не е така, се игра одличен фудбал од страна на сите екипи. Како што во Премиер Лига би седнал да ги гледам Хул и КПР, онака без да ги имам на ливче и без некоја посебна причина, исто би седнал да ги гледам и Рајо и Селта. Интересна е квалитетна е Примера, а мене нарочино интересно тимче ми се Рајо Ваљекано. Ако не се лажам сменија еден куп играчи од лани, и пак се солидни. :D
Плус тренерот нивни негува офанзивен фудбал со доста пасови што посебно ми се допаѓа. :)

Денес особено интересни утакмици има, само Барса ќе ја прескокнам на сметка на Арсенал и Тотенхем.

Фрлавте со дрва и камења по бундес лигашите дека навивале за цела лига, а уствари вие бетер сте биле. Јако е, овие за барса ја јачаат лигата со тоа дека шпанска екипа освоила а Реал беа тие.

Фрлавте со дрва и камења по бундес лигашите дека навивале за цела лига, а уствари вие бетер сте биле. Јако е, овие за барса ја јачаат лигата со тоа дека шпанска екипа освоила а Реал беа тие.

Барса у последните 8 години , 3 пати ја освои. Факт е дека шпанските екипи доминираат во последните 10 години. Во секоја завршница има најмалце по 2 шпански.

Цитрони ни ги направивте дека две години имало по 3 екипи во полуфинале...

И што доминират со Европа.

14титули со 12 од Премиер лигата и не е некоја голема разлика ама ај нека ти биде.
Нотингем форест и Астон вила едниот 2 другиот 1 во ЛШ.
Наброј ми ги кој екипи од вас имаат ЛШ ама да не се Барса и Реал ?

Барса у последните 8 години , 3 пати ја освои. Факт е дека шпанските екипи доминираат во последните 10 години. Во секоја завршница има најмалце по 2 шпански.

Еве лани Реал доминираше и како тоа тебе ти е во корист како навивач на барселона ? Поени за лигата ?[DOUBLEPOST=1411823731][/DOUBLEPOST]
Цитрони ни ги направивте дека две години имало по 3 екипи во полуфинале...

Ама битно Билбао го тепа Јунајтед и лани Реал освои. Реал, Реал, Реал.

Еве лани Реал доминираше и како тоа тебе ти е во корист како навивач на барселона ? Поени за лигата ?[DOUBLEPOST=1411823731][/DOUBLEPOST]

Ама битно Билбао го тепа Јунајтед и лани Реал освои. Реал, Реал, Реал.
И единствена Шпанска екипа лани која не испаднала од шпанска екипа беше Сосиедад...и Барса е единствената со 6 титули во една сезона.
Најизедначена лига, не значи најјака!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom