Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од 2009 знаев дека ќе стане новиот Виља. Имам и докази на фан страната :D
2009та уште немал влакна на курот и ти па. :D

Мада има фаци што се гледа оти го имат тоа потребното. Јас за Погба бев сигурен оти ќе стане играч ипол уште кога никој не го знаеше од вас не-навивачите на Јунајтед, само штета што се испедерчи со агнетот негов Раиола. xD

Од 2009 знаев дека ќе стане новиот Виља. Имам и докази на фан страната :D
Испадна подобар и од Делофеу а богами и од Хесе.:)

2009та уште немал влакна на курот и ти па. :D

Мада има фаци што се гледа оти го имат тоа потребното. Јас за Погба бев сигурен оти ќе стане играч ипол уште кога никој не го знаеше од вас не-навивачите на Јунајтед, само штета што се испедерчи со агнетот негов Раиола. xD

Успеав да ископам нешто од 2011. Клик :D

хмм различен профил на играчи се, Виља беше способен сам да си направи простор за гол и подобар беше со топка (за сега, дека може Пако ќе напредува), додека реално Пако има повеќе осет за гол и подобро позиционирање и затоа кај него е 9ката, а не 7цата. :)
ја не би го нарекувал “нов Виља“, дека е ова Пако Алкасер и како таков ќе влезе во историјата на Валенсија :D

Пако човече од каде излезе? :D

made in Cantera :)

од таму се и Гаја и Хил кој асистираше за голот на Фег

La Liga.jpg
Ми се допаѓа моменталната ситуација на табелата во лигата. Би сакал до крај на првенството да биде вака интересно и неизвесно. Лани Атлетико им се приклучи на Барса и Реал во трката за титулата, се надевам дека годинава ќе изненадат и Севиља и Валенсија и ќе гледаме поинтересно првенство(y)

хмм различен профил на играчи се, Виља беше способен сам да си направи простор за гол и подобар беше со топка (за сега, дека може Пако ќе напредува), додека реално Пако има повеќе осет за гол и подобро позиционирање и затоа кај него е 9ката, а не 7цата. :)
ја не би го нарекувал “нов Виља“, дека е ова Пако Алкасер и како таков ќе влезе во историјата на Валенсија :D

made in Cantera :)

од таму се и Гаја и Хил кој асистираше за голот на Фег

Под „нов Виља“ мислев на нов миленик на навивачите на Валенсија :D

Добро е, второ место барем во ЛШ зоната сме :D[DOUBLEPOST=1411683786][/DOUBLEPOST]Barcelona agree to freeze their Liga tv money at current 140M with extra money going to other teams, but Real Madrid want rise to 200M [gol]
Ние преку одбрана на ЛШ ќе се квалификуваме :D

различен тип на играчи се, може да кажеме дека “испадна“ подобар од Мората, незнам ни дали беше полош ама Мората играше пред Пако во У21, а Пако прв дојде до повик за А селекцијата.

викендов:
Виљареал - Реал
Атлетико - Севиља
Сосиедад - Валенсија
:)

Валенсија нема никакви обврски во Европа така да сигурно ќе биде во комбинација за борба за титулата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom