Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исти како G.I Joe.
премалку шпагети вестерни, секој синема фанатик треба да има изгледано барем 20.Да се одбележи достигнувањето на 1000 страници со прописно видео..
Zdravo... go prrpoznav prodavacot bidejki i jas tokmu deneskupiv gree change inverter od istiot... sepak mi bese nejasno zosto bas po prva godina 800 denari, no od druga strana za tie pari si raat cela godina. Imeno i garantniot list im e dosta slozen na nego ima mesto za do 5ta godi a a potoa nisto... sepak sum maksimalno zadovolen od montazata sekoja cest za deckite.Mala popravka....se raboti za 12000 btu. Po greshka napisav na edno mesto 18000BTU. Cenata koja ja postirav pogore e za 12000 btu. 18000BTU beshe poskapa
Треба сериозно да поработиш на изолацијата.званично од сега ја почнав сезоната на греење, до вчера се ладев сега се грејам.
НЕО климатизер он/офф од 18 дигна на 22с. за 14 минути во соба од 22м2 со просечна потрошувачка од 1150-1200вати.
Здравје сабајле ќе пробам пак најавуваат 7-8с. утрото
Cestito neka e. Mislam deka napravi odlicen izbor. Samo ako moze uste vkupnata cena na kostanje.[DOUBLEPOST=1411550390][/DOUBLEPOST]Mozebi nekogo go zamaram, mozebi nekogo ce go interesira ona sto ce go napisam, ama ete mene licno mi smeta citajci go forumov koga naiduvam na nekoi nepreciznosti i dezinformacii, na mesanje babi i zabi (od tipot PARNO greenje, koe crno parno greenje vece 100 godini e TOPLOVODNO bez trunka para). Nivoto na tehnicka kultura na makedonskiov narod e na zadovolitelno nivo, no nema steta da probam malku da gi ispravime nekoi prizvolnosti sto mozat da se procitaat ovde so invertorskoto napojuvanje na kompresorite.Zdravo... go prrpoznav prodavacot bidejki i jas tokmu deneskupiv gree change inverter od istiot... sepak mi bese nejasno zosto bas po prva godina 800 denari, no od druga strana za tie pari si raat cela godina. Imeno i garantniot list im e dosta slozen na nego ima mesto za do 5ta godi a a potoa nisto... sepak sum maksimalno zadovolen od montazata sekoja cest za deckite.
So zdravje da se koristi.Zdravo... go prrpoznav prodavacot bidejki i jas tokmu deneskupiv gree change inverter od istiot... sepak mi bese nejasno zosto bas po prva godina 800 denari, no od druga strana za tie pari si raat cela godina. Imeno i garantniot list im e dosta slozen na nego ima mesto za do 5ta godi a a potoa nisto... sepak sum maksimalno zadovolen od montazata sekoja cest za deckite.
не пасува некако нели?Sekoj so svoite preferenci... Who are you and what did you do with Dragonsky?
)))))[DOUBLEPOST=1411563298][/DOUBLEPOST]
Визуелно предобро беа претставени, незнам зашо ти биле ефектите матни. CGI-то баш беше добро адаптирано, структура + металик боја, брзина рефлекси и инстиктивни реакции, бруталност.Jaс дали оти не ги видов многу, или тоа што го покажаа беше матни ефекти недоработени, не ги сфатив баш сериозно па да се подисплашам.
Јас гледав да видам Круз како ќе излезе од лууп-от и со каков исход.