Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Освалдо беше во офсајд а не видич....ама дека беа блиску незнам тоа точно како влијае врз играта..

Шо алиби? не му била подвиткана панталоната :D?
Дека примивме брз гол, ма да не гледам како тоа ќе му ја наруши единствената тактика што ја знае.

Пер, не заслужуе овој интер ни 3 место со ваков тренер идиот, ама судии ЕБЕТЕ се (ми сецка малце стримот ама колку што глеав, Видич беше на линија со одб. на Палермо) ..... налет!

Дека примивме брз гол, ма да не гледам како тоа ќе му ја наруши единствената тактика што ја знае.

Тактиката му е со 100 деструктивци, еден напаѓач, акции строго преку бекови, и ако не може да даат гол, blame it on Kovacic!

Жал ми е за детето, каков талент е ....ама со ваков дудук ќе си иде за 1-2 лета макс ....

Пер, не заслужуе овој интер ни 3 место со ваков тренер идиот, ама судии ЕБЕТЕ се (ми сецка малце стримот ама колку што глеав, Видич беше на линија со одб. на Палермо) ..... налет!
не беше видич во офсајд освалдо беше ама безпотребно скокна по топката и се најде пред дефанзивецот на палермо е видич....е сеа дали по правила ова се суди како пасивен офсајд дека влијаеше на дефанзвиецот незнам..ама мислам дека е чист гол ова...

Дали беше офсајд?

Знам дека Видиќ сигурно не беше, но Освалдо е во офсајд и пречи на двајца (?) одбранбени играчи да изреагираат подобро... ако видов добро вака беше...

Mislam deka se sviri ova ko ofsajd iako bese pasiven. Sepak I Osvaldo se najde vo duel so igracite na Palermo taka da valjda ova e ispravna odluka, iako najprvo mislev deka e cist gol.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Офсајд мораше да свири, Палермо се доста слаби сезонава тешко да изгуби Интер против ваков Палермо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom