G
grande-juve
Гостин
Филмовите што јас сум ги оценил со и над 8,5 беа квалификувани за да се појават на постерот@grande-juve
Како што приметив рече дека си гледал само филмови што имаат над 8.5 оценка. Еве интересно би било да наведеш кои од нив треба да имаат значително пониска оценка, или неколку што треба да имаат максимална оценка итн. Оние 5-6 кои би ги оценил со многу поинаква оценка.
Како да те ставам во некој хејт мод, али нема везе, just for fun![]()
. Ако глеав само со над 8,5 филмови немаше многу да се изнагледам
. Али имам и некои филтри, не глеам се, ако има очајни оцени филмот и на имдб и кај критика, не го симињам, пример Serena, Нинџа Желкиве на Беј, Blended..За хејт еве, Heat со царевите Пачино и Де Ниро ми е лош филм, никако не ме внесе, Фајкла не ми е кремот иако е доста добар, 8ца, исто како и Индијана Џонс; Чаплин го обожавам али Големиот Диктатор не ми беше многу смешен и одличниот говор на крај некако не ми се вклопуваше... Friends не ја можам и не ја можам, Шоуто на Лери Сендерс, Сајнфелд и Фрејзер се мојот тип од тоа време...
Еве http://www.imdb.com/user/ur22530420/ratings
Ремек дело бе. На почетоков не очекував ваков крај, ниту приближно, не ни очекував многу да ме изненади филмот и затоа долго време не го гледав. Колку добар хумор имаше низ целиот филм, се чудев во текот на филмот зошто ова го добило жанрот фантазија, но крајот го краси делото. Видеово подоле е целосниот крај на филмот, погледнете го филмот, иако повеќето го имате гледано, тие што го немаат не чекајте, уште вечерва.

. И така, сеа си се гордеам на мојата 7-8 квадратна собичка