- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.481
- Поени од реакции
- 69.623
Стара финта му е оваа на @vidooq трет пат ја користи да збира лајкови.![]()
Не е мој муабетов, на Петар е. Не му го знам новиот ник.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стара финта му е оваа на @vidooq трет пат ја користи да збира лајкови.![]()
јадење од секакви кујни што ти душа сака до печени бубашваби, шкорпиони, свеж мозок од мајмун - пред тебе го коли, ...
Инаку Санчез ги работи ко бавча.
Ко да бавча лесно се работи![]()
Сфатете дека со Карло како и лани и оваа година ќе нема стандарден состав.Една утакмица Коентрао,друга Марсело.Една Арбелоа,друга Карвахал.Една Касиљас и Бензема,друга Икер и Карим.Такво време е..
[DOUBLEPOST=1410627058][/DOUBLEPOST]kajgi duso vidi vrv nampijanstvo nemav so da praam ama sfatime
![]()
![]()
![]()
![]()
Lele, lele Teri drvo, Celzi polovina ne mozat da pominat, drn drn jarinja. Ova godina ako Hazard, Kosta i Fabregaz ostanat fit i bez povredi zimame PL bez poraz.
А шо правиме ако имате 10 повреди?![]()
Ke igrame LS.![]()
Говориш течно англиски ко прасе германски.
Се бараат девојки се работа во Дубаи во ноќен клуб .. Почетна плата 450е+бакшиш+сместување+превоз+храна+карта Македонија - Дубаи .. од апликација до доаѓање - 2 недели.
![]()
А у минус ти е пасошот, слободата и сопствената волја.![]()
У огласов се е плус. А у минус ти е пасошот, слободата и сопствената волја.![]()
Не е мој муабетов, на Петар е. Не му го знам новиот ник.
У огласов се е плус. А у минус ти е пасошот, слободата и сопствената волја.![]()
Поарно нека ми го земат пасошот отколку на пример ако седам у иста просторија со девојка да треба вратата ширум отворена да стои. Оу уел барем не е Северна Кореја.Не тресете зелени, не се нашол таков јунак кој ке му земе пасош на друга личност во Дубаи, и ке го држи во заточеништво.
Законите се спроведуваат таму бетер од Америка.