Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам шо ви е чудно Челзи секоја сезона стартува така убедливо последните 7-8 сезони, па само една титула имаат земено. :D

Какво позиционирање има ванземаљецов тоа е страшно,само уште да научи да финишира ko велбек и наша е титулата !!!

Не знам зошто не ни дадат титула...

Сега знам како му беше на Рики лани кога Ливерпул благодарение на головите на Суарез стигна до требле...ама јбг си отиде Суарез па сега нов шампион мора да има..

ЛАПАЈ СИ ТИТУЛИ :vozbud:[DOUBLEPOST=1410622833][/DOUBLEPOST]
p5LKHSc.png

#Доминација

Види Златко, веќе не си ни толку смешен. :D :D

Иначе мора малце да се поработи на одбраната. Против Јоветиќ и Агуеро со ваква одбрана...примаме 3 гола сигурно.

Сепак Фабрегас е клучното засилување за Челзи. За него и Стротман секогаш ќе ми биде мака што нашите спиеја и не ги купија. Сепак ајде за Стротман уште има надеж. :D

Сепак Фабрегас е клучното засилување за Челзи. За него и Стротман секогаш ќе ми биде мака што нашите спиеја и не ги купија. Сепак ајде за Стротман уште има надеж. :D
А зошто мислиш дека за Фабрегас нема надеж? Да не е заради тоа што Мурињо не продава играчи на ривали во ПЛ?

Kристал Палас умрените нека ги пакуваат куферите за у втора лига уште од сега.
Со тој второлигашкиот тренер страшилото Нил Ворнок у пакет заедно. УМРЕНИИИ!!!
Ме изгореа све да им е*ам!!! :mad:

А зошто мислиш дека за Фабрегас нема надеж? Да не е заради тоа што Мурињо не продава играчи на ривали во ПЛ?
Баш за ова сакав да го цитирам :D

Ќе лупнеме 100милки и Фабре може да биде наш. We do what we want :X3:

Меѓу другото и за тоа. Потпиша сезнава, игра за Челзи, екипа кој ќе конкурира за титула и во Европа најверојатно и нема причина да си оди. Ама еве и да има, Мурињо сигурно ќе го продаде на ПСЖ, нема шанса за Манчестер, освен ако не го земе Руни во Челзи... :cautious:

Меѓу другото и за тоа. Потпиша сезнава, игра за Челзи, екипа кој ќе конкурира за титула и во Европа најверојатно и нема причина да си оди. Ама еве и да има, Мурињо сигурно ќе го продаде на ПСЖ, нема шанса за Манчестер, освен ако не го земе Руни во Челзи... :cautious:

Ја бартез у најлоши години за руни сега не би го мењал,не па фабрегас.

Lele, lele Teri drvo, Celzi polovina ne mozat da pominat, drn drn jarinja. Ova godina ako Hazard, Kosta i Fabregaz ostanat fit i bez povredi zimame PL bez poraz.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom