Светско првенство - Шпанија 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Старо/нов Светски владетел?

• САД без дрим тимот

Гласови: 37 62,7%
  • Шпанија

Гласови: 12 20,3%
  • Франција

Гласови: 3 5,1%
  • Аргентина

Гласови: 1 1,7%
  • Литванија

Гласови: 2 3,4%
  • Бразил

Гласови: 0 0,0%
  • Словенија

Гласови: 4 6,8%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
И овој Батум откако доби удар во глава се живо погоди. Просто невозможно како погодуваше.

AcnugNY.png
:pos: Панчо нашол за спорт да збори, смешки.

Финале!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Браво мајстори, лудница беше по кафиќите!!!! Тео е кошаркарски Бог, моѕок каков ретко се раѓа!!!

Сега само опуштено, ма што зборам, знаете како треба!

Ја разгледувам Српската Селекција и тоа каде и како играат ... интересни детали ....

gL2CCJZ.png

Гледам поединечно играчите каде играат ,во кои клубовите и кој им се тренерите ,можеби сепак како успеваат да стигнат во големи клубови .

FQHHNhm.png
CMSjL7d.png
d6FM0hi.png

Westermann Léo ‏@lwestermann 3m

Bravo SERBIA , You deserve it !! So happy to see this young team with some unknow players playing and fighting hard ! Bravo krajl Djordjevic

Ако навиваш за Србија си србоман или нешто друго, а тие што навиваат за Франција или Америка?

Јас немам ништо против оние кои си навиват за Србија , тоа е право на секој поединец и тука нетреба никој да се меша или етикетира. Јас дури и да навивам за Србија би реагирал така како што изреагирав , затоа што ние не сме колнија на Србите коментаторите на нацинална телевизија јавно да навиват за нив а со тоа да ги дискриминират сите кои навиваа за Франција. Тоа ми е муабетот.

Инаку им честитам победа на Србите изиграа подобро, изиграа машки имат квалитет и заслужија да бидат во финалето.

Јас немам ништо против оние кои си навиват за Србија , тоа е право на секој поединец и тука нетреба никој да се меша или етикетира. Јас дури и да навивам за Србија би реагирал така како што изреагирав , затоа што ние не сме колнија на Србите коментаторите на нацинална телевизија јавно да навиват за нив а со тоа да ги дискриминират сите кои навиваа за Франција. Тоа ми е муабетот.

Инаку им честитам победа на Србите изиграа подобро, изиграа машки имат квалитет и заслужија да бидат во финалето.
Абе нели гледаш дека си досаден со тие националистички пропаганди. Оди напи се некаде и можеби ќе ти помионе маката.

Доаѓам да прочитам и одма морам да наидам на коментари од типот на ТИ СИ СРБОМАН! Неможе да помине некое мислење од типо на чисто спортски речник. Епа да бе, дркам на Србите, пошто се нација со срце и го покажаа тоа. Зашто имаат спорт и знаат да направат успех, зашто се НАЈЈАКИ. Е не ќе навивам за Сенегал...ебате комплексираните ебате....Македонија знаете кога вака, кога бабами ќе стане од бутел!!! НАПРЕД СРБИЈА НАПРЕД БРАЌА!!!!

Очите ќе си ги извадите за црвите и ќумбињава бе. :D

Последнава четвртина беше урнебес.Постигнати беа 68 поени...нешто што мнооогу ретко се гледа и во НБА каде една четвртина трае 12 минути.Батум и од трибина да шутнеше ќе погодеше...ме потсети на Наваро на европското во Литаванија кога игравме со Шпанија. :)

Се на се реално србиве повеќе го заслужија финалето и со сребро од светсково ќе треба да бидат презадоволни,а златото мислам дека е недостижно покрај САД.Сега е време да ја видиме и вистинската моќ на овој тим на САД и се надевам дека од почеток до крај ќе играат со својот максимум.

Ама и вие малку претерувате,повеќе од јасно е дека еден професионален коментатор не смее да биде пристрасен.Он нека си навива за Србија тоа никој не му брани ама коа нема да биде на работа и ја сум за нив,ама работа си е работа,така да џабе му се нафрливте на дечково.

Ама и вие малку претерувате,повеќе од јасно е дека еден професионален коментатор не смее да биде пристрасен.Он нека си навива за Србија тоа никој не му брани ама коа нема да биде на работа и ја сум за нив,ама работа си е работа,така да џабе му се нафрливте на дечково.
Па од сите работи почнавте дури од Сител непристрасност да барате, они кај шо треба се пристрасни па не у кошарка.

Интересен и неизвесен меч, на крајот победија подобрите. Србите ги побија претходните аргументи на темава дека за успех во еден спорт се потребни голема популација и пари.

Не ги мразам србите, имам и неколку добри пријатели срби, но не можам да го речам истото за некои наши милитантни србомани.
Кучешки живот е тоа, понижувачки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom