Светско првенство - Шпанија 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Старо/нов Светски владетел?

• САД без дрим тимот

Гласови: 37 62,7%
  • Шпанија

Гласови: 12 20,3%
  • Франција

Гласови: 3 5,1%
  • Аргентина

Гласови: 1 1,7%
  • Литванија

Гласови: 2 3,4%
  • Бразил

Гласови: 0 0,0%
  • Словенија

Гласови: 4 6,8%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Џони, на ЕП 2011 коментаторот на РТС беше порадосен за нашата победа против Литванија од Игорче наш, ај гитла сеа.

Ме заболе дулето како се однесувал србинот. Јас сакам во моја држава да слушам неутрален коментатор кој си ја врши професионално работата. Ако сакам да слушам навивање ќе си пуштам РТС. Јас бев за Франција и што правиме сега.

Ако навиваш за Србија си србоман или нешто друго, а тие што навиваат за Франција или Америка?
Секоја чест за Србија си ги редеа тактички, одлично ги спремил Сале и сите слабости им ги искористија, кога на крајов играа со ниска петорка они играа на Крстич.
Теодосич каков променлив играч знае 0/10 а ако му оди не промашува како денес.

Некои ликови не може да сфатат изгледа дека одредени луѓе си гледаат КОШАРКА, а не политика. Кошарката е спорт и се навива за едниот. Некој за Франција, некој за Србија и така.

Ме заболе дулето како се однесувал србинот. Јас сакам во моја држава да слушам неутрален коментатор кој си ја врши професионално работата. Ако сакам да слушам навивање ќе си пуштам РТС. Јас бев за Франција и што правиме сега.
Плачи сега:rolleyes:

Одличен натпревар, вистинско уживање. (y) Заслужи Србија со овој натпревар да оди во финалето, покажаа страшно добра игра.

Сепак facebook лудува во моментов, не се препорачува да го прегледуваат news feed-от оние со македонска самосвест и луѓе кои не поседуваат комплекс на пониска вредност.

Има да го гледаш на Ѕинго сителот, да се крстиш у петокраката и да плачеш, ти ебам сељакот глуп. Доаѓа на тема за Спорт и ја труе како задња амеба на овој свет.

Инаку браво за србите.. големо бравО! И се одјавувам, гарант бан ќе попијам. :coffee: АЛЕАЛЕ! :eek: :ROFLMAO:

И што ако бил, мора и ние? Посебни народи сме ало, не мора толку да се влажните.

Не се влажниме само секогаш барем мене лично (а верувам и на повеќето) ќе ни биде мило да победи балканска држава на натпревар отколку некој си французи, бразилци итн..

AcnugNY.png

Теодосиќ е моторот на тимот ама се виде во последните 5 минути дека Богдановиќ има најмногу killer инстикт од сите...три пати Батум намали на 4 и три пати дечково презема одговорност,еднаш тројка еднаш двојка и еднаш две слободни.

Плус и пасот до Радуљица :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom