Срамота еј, ова е срамотаа ... По кој знае кој пат се смрзнувам на стадионот, би излажал ако кажам дека не се израдував на голот како лудак, но 1 минута после тоа длабоко во мене знаев колку сме слаби, колку е ова дебилна репрезетанција.
Пачовски, Цуцули, Мојсов, Шиков, Ристовски, Демири, Муарем, Костовски, Јахович. Абдуархими се е ова под просек, ЗНАЧИ ТВРДАМ ПОД ПРОСЕЧНИ ИГРАЧИ. Ибраими изигра добро, а дечково што влезе на место на Цуцули едноставно изгина за 45 минути и еве сега да кажам КОЈ ГО СТАВА ДА ИГРА ОВОЈ ЦУЦУЛИ, СЕ ДА МУ Е*АМ, АМА БАШ СЕ, СРАМОТА Е, СРАМОТА!!!!!
НЕВИДЕНА НЕДИСЦИПЛИНА, НЕВИДЕНА!!!! Абдуархими влезе во второ полувреме во 88 губи топка на 30 метри од наш гол, од позади остануваат 3ца ТИПОТ ГИ ГЛЕДА И НЕ СЕ ВРАЌА, ЗНАЧИ ТВРДАМ ГИ ГЛЕДА И НЕ СЕ ВРАЌА, КО ДЕМЕК КОЈ ВЕ Е*А БЕ. Го пцуев многу, нај многу. Даде гол и пак го пцуев, значи има сила, кога одиме во напад трча како луд, ја губи топката, ПОЗАДИ 3ца гол ќе примиме играчот што му ја зема на 3 метри од него и не ТРЧА НАЗАД, ова е идиотизам.
Ибраими дели од сите, не знам што се има десено на полувреме, или пак повреден е. Луксембург се преслаби, неможат да одат, ви тврдам дека било кој друг ќе ги убие, преслаби се!!! Се на се, брука жива ...... И не ми е јасно зошто одам на стадион ........