Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
сега на твитер видов за најплатени тренери и играчи од Сериа А.
тренери:
Benitez 3.5 million
Mazzarri 3.3 million
Garcia 2.8 million
Allegri 2.4 million

играчи:
De Rossi €6.5 million
Higuain €5.5 million
Tevez €4.5 million
Mario Gomez €4.25 million

додека овие листи се креирани според лично мислење:
Most overpaid in Serie A-
Mexes €4 million
Borriello €3.5 million
Zuniga €3.2 million
Guarin €2.8 million
Muntari €2.5 million

Great bargains in Serie A-
Di Natale €1.3 million
Paletta €0.65 million
Pogba €1.5 million
Jorginho €0.6 million
Keita €0.5 million
Florenzi €0.6 million
Cuardado €1.05 million

сега на твитер видов за најплатени тренери и играчи од Сериа А.
тренери:
Benitez 3.5 million
Mazzarri 3.3 million

Garcia 2.8 million
Allegri 2.4 million
z41.gif

Не ми вади муабети тука... :D

Иначе киелини од секад сум го поштувал како играч...и моментално е еден од ретките дефанзивци од светска класа....
Барзаљи > сите моментално :D

Па ќе зимаат кога имаат јако CV .... Оној Бенитез келнерон скапан у гз праен, со готова екипа на Ливерпул догура и освои Лига на Шампиони и тоа после 3-0 на полувреме ...блуеници. Кузнае како ги мотивирал - со мени веројатно .... келнер смрдлив!

Не се мешам дали Бенитез заслужува или не ама да кажеш дека екипата му била готово во 2005та....

Па ќе зимаат кога имаат јако CV .... Оној Бенитез келнерон скапан у гз праен, со готова екипа на Ливерпул догура и освои Лига на Шампиони и тоа после 3-0 на полувреме ...блуеници. Кузнае како ги мотивирал - со мени веројатно .... келнер смрдлив!

Не заебавај сега, и според мене келнерот е циркузант од тренер ама Ливерпул дека била готова екипа е комедии...напротив Ливерпул беше нешто слично како Атлетико Мадрид од оваа сезона каде со 80% просечни играчи стигна до врвот

@Scirea ти викаше оти пропаднал Берлускони купот? :icon_lol:

Trofeo Berlusconi will take place on November 5 at 18:00 CET at San Siro. The opponent will be Manchester United.

Колку лошо игра само рома ....вака ако продолжат далеку од титула ќе се....јез да играа ЛШ преку недела па мора да одмара играчи ама ипак...

Колку лошо игра само рома ....вака ако продолжат далеку од титула ќе се....јез да играа ЛШ преку недела па мора да одмара играчи ама ипак...
Второ коло е бе.
Шо ако минатата имаа 10 од 10 на почеток?

Коментариве ви се упм...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom