Од трилогијата само 2риот е филм што е одличен, кецот е добар али ко да му фали нешто а третиот.............. колку само ја има усрано приказната Нолан, a да не почињам за оние cheese one liners. Катастрофа сценарио ме разочара третиот филм. Не дека е толку лош али очекував многу поише.А на Нолан трилогијата ?
Има многу филмови базирани на стрипови. Snowpiercer е базиран на јапанска манга инаку, така да и тој паѓа у категорија стрип филмови.
Инаку фантастик 4 мене ми беа забавни филмчиња, не знам зошто некои ги хејтаат.
Инаку:
Ова ваљда само мене ќе ми биде интересно ама што знам ваљда и некој друг ќе се насмее
Па и во Х-мен главен е цело време Волверинот .Мене X-men целиот серијал ми е добар, без Wolverine. Најдобра супер херои франшиза заедно со Batman и Superman. Потоа следат Captain America и Iron man, а останатите како Hulk, Green Lantern, Fantastic Four и Guardians of the Galaxy ми се премногу cheesy за мој вкус. Сепак уживав во Galaxy и Avengers во кино.
Мислев на Wolverine 2та филма што се подпросечни. Wolverine како лик ми е супер во X-men серијалот.Па и во Х-мен главен е цело време Волверинот .
Вториот во Јапонија не е лош до толку бе. Првиот беше очаен максимално.Мислев на Wolverine 2та филма што се подпросечни. Wolverine како лик ми е супер во X-men серијалот.
знам дека е сони за спајдермен. муабетот ми е како за марвел базираните филмови, се што е од марвел без разлика шо спајдермен го прави еден капетанот друг х-мен третhttp://www.buzzfeed.com/elliewoodward/heres-what-the-kid-from-sixth-sense-looks-like-now#2gkhxhq
Инаку @Hurin Марвел не ги прави филмовите за Х-Мените и Спајдермените![]()