Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можеш да кажеш дека биле одлични кога на 3-4 утакмици примија 5+ гола.
Абе лани или полани коа беше, му се смеевме ради смешките што ги правеше у одбрана дај не заебавај. Кошч е добар играч, само јас го споредував со Кејхил и Тери па затоа така и пишав.And i stopped reading there...
Абе лани или полани коа беше, му се смеевме ради смешките што ги правеше у одбрана дај не заебавај. Кошч е добар играч, само јас го споредував со Кејхил и Тери па затоа така и пишав.
Не знам стварно зашо се лупате со глава у ѕид, генерално гледано Челзи има и боље тим и боље одбрана од Арсенал, е сеа ако вие ко фанови на Арсенал нејќете да го признаете тоа ондак не знам што да ви кажам.
Мурињо и Фергусон не молчатплавци пред фактите и боговите молчат само вие не![]()
И Роџерс![]()
Муабетот за Кејхил и Кошплавци пред фактите и боговите молчат само вие не![]()
Прво му докажа дека греши и дека е лесна ПЛ за менаџер од негов калибар, а после и ги купи ситеOн си збори, нема гајле.
Не знам што му требаше да го предупредува Ван Гал за тоа каква е ПЛ, го изнервира, па овој ги купи сите.![]()
Oн си збори, нема гајле.
Не знам што му требаше да го предупредува Ван Гал за тоа каква е ПЛ, го изнервира, па овој ги купи сите.![]()
Тим Кејхил.извини изгледа има друг некој Кејхил...![]()
Друже, извади ти каква сакаш статистика, Кошчиелни кога ќе направи пола од она што има направено Тери во кариерата јави ми се.Косчиелни има направено најмалку дефанзивни грешки од сите ценртални бекови кај нас после Адамс и Кембел. Незнам ти шо си гледал ако ги сметаш за грешки црвените што ги има добиено пеки.
Е сеа за второто болдирано, Кејхил може да биде подобар од Косчиелни едино во Монопол незнам не сум ги прател.
во прилог
Прегледај го приврзокот 101312