Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
And i stopped reading there...
Абе лани или полани коа беше, му се смеевме ради смешките што ги правеше у одбрана дај не заебавај. Кошч е добар играч, само јас го споредував со Кејхил и Тери па затоа така и пишав.

Не знам стварно зашо се лупате со глава у ѕид, генерално гледано Челзи има и боље тим и боље одбрана од Арсенал, е сеа ако вие ко фанови на Арсенал нејќете да го признаете тоа ондак не знам што да ви кажам.

Абе лани или полани коа беше, му се смеевме ради смешките што ги правеше у одбрана дај не заебавај. Кошч е добар играч, само јас го споредував со Кејхил и Тери па затоа така и пишав.

Не знам стварно зашо се лупате со глава у ѕид, генерално гледано Челзи има и боље тим и боље одбрана од Арсенал, е сеа ако вие ко фанови на Арсенал нејќете да го признаете тоа ондак не знам што да ви кажам.

Косчиелни има направено најмалку дефанзивни грешки од сите ценртални бекови кај нас после Адамс и Кембел. Незнам ти шо си гледал ако ги сметаш за грешки црвените што ги има добиено пеки.
Е сеа за второто болдирано, Кејхил може да биде подобар од Косчиелни едино во Монопол незнам не сум ги прател.
во прилог
lq96a8.jpg

плавци пред фактите и боговите молчат само вие не :)

плавци пред фактите и боговите молчат само вие не :)
Муабетот за Кејхил и Кош :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Oн си збори, нема гајле.

Не знам што му требаше да го предупредува Ван Гал за тоа каква е ПЛ, го изнервира, па овој ги купи сите. :pos:
Прво му докажа дека греши и дека е лесна ПЛ за менаџер од негов калибар, а после и ги купи сите :D

Oн си збори, нема гајле.

Не знам што му требаше да го предупредува Ван Гал за тоа каква е ПЛ, го изнервира, па овој ги купи сите. :pos:

Тоа од Роџерс беше пријателски муабет. Барнли, Свонси и Сандерленд беа the real deal :D

Треба да се пробаат во Монопол стварно. Верувам дека и таму Кош ќе тепа.

Косчиелни има направено најмалку дефанзивни грешки од сите ценртални бекови кај нас после Адамс и Кембел. Незнам ти шо си гледал ако ги сметаш за грешки црвените што ги има добиено пеки.
Е сеа за второто болдирано, Кејхил може да биде подобар од Косчиелни едино во Монопол незнам не сум ги прател.
во прилог
Прегледај го приврзокот 101312
Друже, извади ти каква сакаш статистика, Кошчиелни кога ќе направи пола од она што има направено Тери во кариерата јави ми се.
Ај нека заврши тука дискусијата, дебилно ми е да дебатирам на вакви теми. Муабетов се сведува исто како фановите на Барса што умараа на времето со поседот.

Лани Челзи за една сезона прими онолку голови колку што имаше Арсенал примено само на 3-4 дерби мечеви. Онака, веќе кога вадиме статистики.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom