Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Баш обратно мислам, дека 2 кола не се никаков показател околу тоа кој каде ќе заврши. Ако е така, тогаш Манчестер според двеве утакмици заслужува да испадни од лига, а Свонси да ја освои.
Ок.
Ќе праиме муабет во мај.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
А што ќе правиме муабет? Еве напиши го поредокот кој ти го мислиш дека ќе биде во мај, па да видиме колку ќе погодиш.
Со деца ракија не се пие, ти ја јадат салатата. Така и ти.
Ти викам, мај здравје боже. А прогнозата си ја кажав погоре.
Позз и секое добро.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Со деца ракија не се пие, ти ја јадат салатата. Така и ти.
Ти викам, мај здравје боже. А прогнозата си ја кажав погоре.
Позз и секое добро.
Ако завршиме во топ 3, и салатата и ракијата ќе ја платам јас. :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Епа не требало и мене да ме споменуваш тогаш
За друго ти зборев. Избришано ти е мислењето а ако не ти текнува што си напишал, ќе ти пуштам принт скрин по порака.[DOUBLEPOST=1409059388][/DOUBLEPOST]Иначе, дебилно е видеоно каде што се радуваат навивачи на ЛФЦ за повредата на Џонсон.[DOUBLEPOST=1409059593][/DOUBLEPOST]Еве го, ужас.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
И ова твоево е лигушко мислење и кој тебе ти дава за право да оценуваш каков ќе бил Рики на факултет или каков е всушност во приватен живот?

Знај, да сакав да те банирам, ќе те банирам. Многу ми е Ребелде Веј „ако сакаш банирај“. Пак ќе ти кажам, да сакав, ќе беше и нема потреба да ми го потенцираш тоа.

И ич не ми чуе како се однесува Рики на факултет. Ако не ти чуе ни тебе, не знам зошто спомнуваш.
Јас како особа не практикувам да трпам кодоши,пандури,плачипички тоа е мојот карактер.Како таков јас имам право да си кажам што сакам и да коментирам што сакам и да си ги сносам последиците во целост,исто како што ти имаш право да банираш да делиш казнени и да си уживаш во таа функција.Да не навлегувам понатака зошто ептен ќе избегаме од темава,возете си ја и уживајте не е он крив што у маало големите не го научиле на носење вода 25 пати дур играат они,или трпење ремет за банални работи.Уживајте

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Јас како особа не практикувам да трпам кодоши,пандури,плачипички тоа е мојот карактер.Како таков јас имам право да си кажам што сакам и да коментирам што сакам и да си ги сносам последиците во целост,исто како што ти имаш право да банираш да делиш казнени и да си уживаш во таа функција.Да не навлегувам понатака зошто ептен ќе избегаме од темава,возете си ја и уживајте не е он крив што у маало големите не го научиле на носење вода 25 пати дур играат они,или трпење ремет за банални работи.Уживајте
:cuc:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Правото да коментираш никој не ти го ускратил, за разлика од правото да навредуваш. И да, тоа што ти го изнапиша за Рики во предходниот пот и „банирај ако сакаш“ е еден вид на цмиздрење...

Иначе, јас трпам, одбивам на глупост.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Ај ај доста се расправате, еве ви нешто за дискусија.

Mourinho wants NFL- tyle timeouts introduced in football

Мислам дека му е добра идеава, ама наместо на средина на секое полувреме, по еден тајм-аут по 90 минути, па кој менаџер кога сака(и дали сака) нека си го користи.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Него друга, интересна работа што ми се виде сеа со Балотели и коментарите за него, читам многу како викаат немало да си подаваат со Стариџ, двајцата ќе себичеле, асистенции меѓу нив = нула. Идентичен муабет пред првпат да заиграат Суарез и Стариџ. Не тврдам ништо, али СаС... :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom