Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Старите навики не умираат,може да ги снема на една година само...Сеа и со тотенхем смирување и таман до нова година на 7мо место.Ние ќе бркаме опстанок за титула.

На западу ништа ново, стално губиме на Етихад па и не е некоја трагедија ова. Лошо е ако има порази од Свонси, Сандерленд, и слични екипи на нив. Таман да се консолидира екипата па да се атакува против Тотенхем
ЗНачи сити не е мерило за ливерпул,така?Ја па мислев со потрошени толкави пари на играчишта летово, ќе игравте за титулата. АЈде да ве видиме против тотенхем како ке се покажете.

Ама Форест Гамп се смета за еден од најфит бековите во светот, нели? ;) Затоа е чудно како дебел 18 годишњак ги изиграл сите утакмици по 90 минути и покрил толкава далечина.
18 годишњаков летово се напумпал, барем така го прикажаа после СП. :D

Ја мислам дека Ламела ќе им пресуди,сеа е гладен за игра,а мислам дека нема повкусен и полесен залак од Ливерпул:icon_lol:.

18 годишњаков летово се напумпал, барем така го прикажаа после СП. :D
Daily Mail се ќе прикажат за кликови :) дечкото имаше само една недела одмор за да се вклопи што побрзо во екипата, се врати порано.

последната утакмица со Сотон http://s1375.photobucket.com/user/protaras2003/media/4d0aRzh_zps9555af58.jpg.html

летово во Америка http://static.guim.co.uk/sys-images...06626552157/Luke-Shaw-races-down-the--017.jpg

Реално тоа што има вишок килограми има. За Шо зборам. Затоа имаше посебни тренинзи, ако сака место во стартни 11 ќе си го врати фитнесот инаку Рохо ќе ја има честа да има резерва од 30м фунти. Тоа што лани истрчал толку повеќе не е битно. Битно е за што ќе е способен понатаму. Убаво рече Фросе, нека се одмори сега, имаше бурно лето и на ова што му се деси нека гледа како среќа во несреќа и да видиме како ќе го прифати предизвикот.

Ловрен :facepalm:

На Морено му се простува пошто му е деби у Англија (следна ваква и тој нека се гони у пичку матер).

Али Ловрен :facepalm: Ќе ти ебам ја тебе Саутемптонот сакат :facepalm:

Не заборавајте...Ливерпул изгубија од шампионот и сеуште имаат два бода повеќе од Манчестер. Имаат добра игра, нов тим а Сити се стариот ист тим без големи измени.
Со Балотели, фит Чан се ќе биде подруго. иако изгубија 3-1 јас сум задоволен од Ливерпул, пак ке газиме годинава. Ние изгубивме од Сити на гости, Манчестер изгубија од Свонси дома и пази молим те Лузерпул...кое лицемерие човече:)))))))))))))))

Не заборавајте...Ливерпул изгубија од шампионот и сеуште имаат два бода повеќе од Манчестер. Имаат добра игра, нов тим а Сити се стариот ист тим без големи измени.
Со Балотели, фит Чан се ќе биде подруго. иако изгубија 3-1 јас сум задоволен од Ливерпул, пак ке газиме годинава. Ние изгубивме од Сити на гости, Манчестер изгубија од Свонси дома и пази молим те Лузерпул...кое лицемерие човече:)))))))))))))))
Не ни смеат такви термини да се користат у темава, али по еден пораз се глеа кој каков е, што се чекало да се каже, а утре мене некој ќе ми каже сум бил неподнослив. Двоен аршин.

Рики сонцето се буни за ремет офффффффф,тој летото го потроши на темава и јунајтед

Не ни смеат такви термини да се користат у темава, али по еден пораз се глеа кој каков е, што се чекало да се каже, а утре мене некој ќе ми каже сум бил неподнослив. Двоен аршин.
Леле не ме терај да ти ги вадам постовите после поразот од свонси ,комедии ке ти биде постов.
b0138.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom