Веќе најави дека ќе биде Рики, или да испадниш фер?Кој сака да ја отвори темата за ЛШ?
Сликите служат за попластично доловување на поента. Тебе бар, како втор Панчев, тоа не треба да ти смета.Гледаш како прајш ? Кажи барем кој слики да ги клаваме, а кој не.
Во право си.Сликите служат за попластично доловување на поента. Тебе бар, како втор Панчев, тоа не треба да ти смета.
Буни се против модераторската диктатура, репресија и пристрасност, само немој вака. Им даваш аргумент плус во полза на нивната кауза. Намерно оставаат по некоја слика, за некој да се буни и да го искористат тоа.
Зло и подло е модераторското дувло, за да ги победиме мора цврсто да држиме до нашата идеја и кауза. Не бива со прагма и лицемерие против тој противник.
На 22 јули годинава напрајв 26 години, на 22 јули 2010 кога ти се зачлени на форумов, не го славев роденденот.Auuu lajk mu staviv na basterd a ne treba6eee, po greshkaaa,,,,,panika me fati Xhenu bri6i mi go lajkot jas nemozhaaaaaammmm
sfeeee od a do zh
sfeee e protif,,,,,,,,,,nas,,,,,,ili mene!!!!?
Ќе ве победиме, биди сигурен во тоа. И денес, и утре, и за две години и секогаш. Тоа му го должиме на форумот, на корисниците и на сите оние кои се за правдата, еднаквоста и демократијата!Auuu lajk mu staviv na basterd a ne treba6eee, po greshkaaa,,,,,panika me fati Xhenu bri6i mi go lajkot jas nemozhaaaaaammmm
sfeeee od a do zh
sfeee e protif,,,,,,,,,,nas,,,,,,ili mene!!!!?
Многу се дружиш со ПунишаЌе ве победиме, биди сигурен во тоа. И денес, и утре, и за две години и секогаш. Тоа му го должиме на форумот, на корисниците и на сите оние кои се за правдата, еднаквоста и демократијата!
Пуниша е шовинист, неинвентивен, линеарен, неснаодлив, неречит и по малку глуп. ( @puno ако прочиташ, извини, знаеш дека те почитувам, ама вистината си е вистина.)Многу се дружиш со Пуниша
Прва потешка утакмица за Јојо вечер, ај да видиме како ќе се снајде![]()