Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Стварно не знам што се буните против Пеџа, засеа од модераториве најбољи си ја врши работата, ако ви смета, напуштете го форумов и шетајте.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.346
Гледаш како прајш ? Кажи барем кој слики да ги клаваме, а кој не.
Сликите служат за попластично доловување на поента. Тебе бар, како втор Панчев, тоа не треба да ти смета.

Буни се против модераторската диктатура, репресија и пристрасност, само немој вака. Им даваш аргумент плус во полза на нивната кауза. Намерно оставаат по некоја слика, за некој да се буни и да го искористат тоа.

Зло и подло е модераторското дувло, за да ги победиме мора цврсто да држиме до нашата идеја и кауза. Не бива со прагма и лицемерие против тој противник.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Сликите служат за попластично доловување на поента. Тебе бар, како втор Панчев, тоа не треба да ти смета.

Буни се против модераторската диктатура, репресија и пристрасност, само немој вака. Им даваш аргумент плус во полза на нивната кауза. Намерно оставаат по некоја слика, за некој да се буни и да го искористат тоа.

Зло и подло е модераторското дувло, за да ги победиме мора цврсто да држиме до нашата идеја и кауза. Не бива со прагма и лицемерие против тој противник.
Во право си.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Auuu lajk mu staviv na basterd a ne treba6eee, po greshkaaa,,,,,panika me fati Xhenu bri6i mi go lajkot jas nemozhaaaaaammmm

sfeeee od a do zh
sfeee e protif,,,,,,,,,,nas,,,,,,ili mene!!!!?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
[DOUBLEPOST=1408988795][/DOUBLEPOST]
Auuu lajk mu staviv na basterd a ne treba6eee, po greshkaaa,,,,,panika me fati Xhenu bri6i mi go lajkot jas nemozhaaaaaammmm

sfeeee od a do zh
На 22 јули годинава напрајв 26 години, на 22 јули 2010 кога ти се зачлени на форумов, не го славев роденденот.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.346

sfeeee od a do zh
Ќе ве победиме, биди сигурен во тоа. И денес, и утре, и за две години и секогаш. Тоа му го должиме на форумот, на корисниците и на сите оние кои се за правдата, еднаквоста и демократијата!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе ве победиме, биди сигурен во тоа. И денес, и утре, и за две години и секогаш. Тоа му го должиме на форумот, на корисниците и на сите оние кои се за правдата, еднаквоста и демократијата!
Многу се дружиш со Пуниша :cautious:

Прва потешка утакмица за Јојо вечер, ај да видиме како ќе се снајде :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Hart, Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy, Fernando, Nasri, Toure, Silva, Jovetic, Dzeko

Mignolet, Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.346
Многу се дружиш со Пуниша :cautious:

Прва потешка утакмица за Јојо вечер, ај да видиме како ќе се снајде :)
Пуниша е шовинист, неинвентивен, линеарен, неснаодлив, неречит и по малку глуп. ( @puno ако прочиташ, извини, знаеш дека те почитувам, ама вистината си е вистина.)

Јас сум се спротивно од тоа, плус скромен. Ама стварно не можам да поднесам неправди врз невини и незаштитени и тоталитаризам.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
@Makedonec_7 до тебе ќе е нешто брат, гарант нешто им имаш згрешено на админиве

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop