wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.806
- Поени од реакции
- 34.484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра глума многу ценам, а Харди беше ептен добар, плус акцентот негов у филмот можев уште 5 саата да го слушамNogu mu e. Si go precenil...
Типичен американски филм. Јас не ни очекувам повеќе од тоа. Уште еден таков пример е и Argo, исто така оскаровец - крајот на филмот беше во стил: „и откровението да го доживееме, Американецот ќе се спаси“. Знам дека така било, дека филмот е снимен според вистинска приказна, ама со која театралност (непотребна) беше тоа прикажано... Исто така заслужуваEpa go gledav i ne vidov nikakva poenta na filmot, nema nikakva storija, stagnirani bea karakterite t.e ne bea razvieni ich, imase eden kup tehnicki greski so specijalnite efekti, a i ne mi e jasno, kako moze da nema lanec na komanda koa idat EOD's (Explosive Ordnance Disposal) ekipi na misii? Si trchkaraa niz celiot film niz Bagdad i si deaktiviraa bombi celo vreme, i toa 80% od vremeto bez da sledat pravila. Nelogicno okvalifikuvan kako kombinacija od drama triler i voen, za da bide eden film drama treba da ima razviena storija, kvaliteten dijalog/monolog ili naratorstvo, i razvieni likovi.
Najiritiracki od se - osvoi oskar za najdobar film taa godina.
Kako da ne go hejtash?
Мене за гигабајтите ама ич не ми е жал, жал ми е за тие 2 саата шо ги поминав пред ТВ...скапав еј не знам, врвот беше Годзилава си се шета под вода и до неа пола Американска морнарица плови, мислиш Петар Стојчев на Охридски маратон го следат кајчињата...Годзила
Оној со Метју Бродерик е 1000 пати подобар од срањево што го гледав. Жалам за тие гига ипол што ги потрошив за специјалниве ефекти.
Ама ај, кога ќе ми текне дека некои потрошија над 8 гига на срањево, одма ми станува полесно![]()
Добар, добар, можда и подобар од оригиналот...Го има некој гледано "3:10 to Yuma (2007) "?
И каков е у споредба со оригиналот од 1957ма?
@wot, колку gb е Dawn of the Planet of the Apes?![]()
Дупли user, најдов дупли user! Бомбастичниот е никој друг, туку wot himself!najgolemata sto ja najdov e 4.32gb. Stanuva zbor za CAM snimka, DVDrip i Blu-ray seuste nema..
Сериозно слушнав дека излегол 40gb, @Psyside го имал симнато ама не го давал додека не го изгледа. Види купи му пиво или две, може ќе попушти...Zaebavaj se ti, koe hejtanje ke mu udram.. Edvaj go cekam.![]()
http://www.imdb.com/title/tt0848537/Препорачајте добар цртан.
П.С. не од Мијазаки...од америчките.