Значи прво и освновно, за овие резултати не се криви играчите. Крив е Ван Гал прв, ако е така како што велите дека тој пресекувал кога и дали да се донесе некој играч, втор Вудвард зошто тоа не го направи на време. Со овие под просечни играчи како Флечер, Клеверли, Јанг толку. Значи јас се знам, знам дека Флечер е буквално како нашо дете, многу години веќе во Јунајтед и се тоа, целосен респект има тој од мене, нооо ..... Да не се зафркаваме и да се бламираме, Флечер неможе да трча, да се заврти од една на друга страна 5 секунди му требаат, пас на играч оддалечен 5 метра од него, оди 5 секунди.
Клеверли? Шанса? Добар ќе бил со друг тренер, па и сам изјави дава му одговарала играта
Која црна игра бе Томче, нон-стоп се крие не ја бара топката, очај невиден. Не знам, сварно не знам како издржува Ван Гал да не го извади и да му удри една клоца, ама таква клоца што никогаш повеќе нема да се приближи до Олд Трафорд. Врв на се беше кога, Јанг прави глуп фаул во опасна зона, каде што Сандарленд центрираат, а после 10 секунди истиот фаул го прави и Клеверли, кој идиотизам
Кога ќе сумираме се, ЈАС лично во овие 2 кола очекував најмногу 3 бода, до 4. Победа дома и нерешено гости. Но ништо од 4, 1 имаме. И пак ќе напишам, за ова виновни се Ван Гал и Вудвард И НИКОЈ ДРУГ. 2 месеци му требаат да види дека Клеверли, Флечер не можат да трчаат, не пак да играат 90 минути. Буквално се влечат по терен, ајде со Ерера кога би играл еден од нив, би искреирале нешто, но 2цата заедно.. Оу ноу!
А и што да се збори, кога против Сандарленд. Еј против ВЕС БРАУН, ЏОН ОШЕЈ, со деструктивец Ли Катермол ние имаме 3, значи ТРИ шута на гол за 90 минути. За каква игра тогаш збориме? Добри 60 минути, не им се заканивме на Браун и Ошеј, па немој да се зафркавате.
А и да, очаен беше и Руни. Валенсија исто, нападна прв пат, направи асистенција после тоа нон-стоп ја враќа назад. Мата исто ништо не игра, што е со Кагава јас сварно не знам. Нека го продадат, жал ми е да го гледам на клупа.
Одигравме очајно со Свонси, не е официјално, ама ќе биде од утре го купија Ди Марија. Одигравме приближно, а можеби и послабо со Сандарленд, дај Боже нека го купат и Видал. Или нека измисли стариот состав каде што Клеверли, Флечер ако не повеќе би биле последна опција на клупа, ТОЛКУ!