Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ej ne e debilen muabetot devojceto si se promovira jas znam nogu takvi so prosperirale peejki vo Boletus. Edna Xenia Pajcin ne bese dovolno popularna za da fati tezga tamu pa sega videte so kogo pravite muabet. :D

Ej ne e debilen muabetot devojceto si se promovira jas znam nogu takvi so prosperirale peejki vo Boletus.

(y)
Тачно,а и добро и оди промовирањето.
Ја уште вечер ќе се нацртав ама лошо дато е,нејќам да се посрамотам,прв пат ќе ја гледам,треба да се покажам

што во кој коа уште само дине остана сите се затворени

Изработуваат ли во Велес негде плакети и награди?

Како сте задоволни од Blizoo?

Незнам кој уште го користи Близо..Едно ливче ќе уплатиш,неможеш резултатите на Хрватската да ги пратиш,пошто ја нема..Ни спортски канали има ни ништо..Оди префрлај се на Телекабел..

Незнам кој уште го користи Близо..Едно ливче ќе уплатиш,неможеш резултатите на Хрватската да ги пратиш,пошто ја нема..Ни спортски канали има ни ништо..Оди префрлај се на Телекабел..

Таман си се сега, веќе година-две имаат доста стабилен интернет за разлика од предходно, СК1/2 ги има само 3ката ја нема (мада и тоа зависи од договорот).

Уште користиш телетекст?
2005 ти ли си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom