S
sramezliviot blesavko
Гостин
inace se salev ne mi e za so svalerka za so devojka mi e samo barav intima malku poveke ne sakam kafana kaj sto buljaat i slusaat so se zbori na tugi masiТопла е водата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
inace se salev ne mi e za so svalerka za so devojka mi e samo barav intima malku poveke ne sakam kafana kaj sto buljaat i slusaat so se zbori na tugi masiТопла е водата
inace se salev ne mi e za so svalerka za so devojka mi e samo barav intima malku poveke ne sakam kafana kaj sto buljaat i slusaat so se zbori na tugi masi
Одете кај Пармакот, кафаната е првокласна, одлични цени и одличен квалитет, само народот не ја цени затоа што е на пазариште, а тоа не значи дека е клошарско место. Внатре има амбиент како од 90тите (кога кебапите биле чисто месо а не соја и рскавци), културни келнери и клиентела во просек од 50 години. Не одат таму мршници што се паркираат на тротоар и ја сликаат чинијата за на инстаграм.inace se salev ne mi e za so svalerka za so devojka mi e samo barav intima malku poveke ne sakam kafana kaj sto buljaat i slusaat so se zbori na tugi masi
Носи ја во Болетус. What happens in Boletus, stays in Boletus.
Ќе имаат трауми до крајот на животот..
Чим јас не добив...
Гарант си бил преку ден..
ne si procitaa ubavo ne odam so svalerka pa pa edvaj edna zenska a dve nema da izdrzam finansiski xexeNope. Сум билА навечер. И тоа немам некое искуство со кафани, а и музиката е тотално различна од онаа што јас ја слушам. Така да мислам дека блесавко совршено ќе се вклопи во средината таму. Башка и со шваљерка, па, па, па...![]()
ne si procitaa ubavo ne odam so svalerka pa pa edvaj edna zenska a dve nema da izdrzam finansiski xexe
se secij moze se samo ne za Mojov dzeb, ako bides ti vtorata poveli ke se snajdamМа земи и две ако сакаш. Таму цените се за сечиј џеб, а и услугата е прекрасна!
se secij moze se samo ne za Mojov dzeb, ako bides ti vtorata poveli ke se snajdam![]()
Izvini mi se otpusti naednas mi izleta bez da razmislamБлесавко, сељачки е да се нудиш овака на форум. Знаеш, нели?
Nope. Сум билА навечер. И тоа немам некое искуство со кафани, а и музиката е тотално различна од онаа што јас ја слушам. Така да мислам дека блесавко совршено ќе се вклопи во средината таму. Башка и со шваљерка, па, па, па...![]()
Ма земи и две ако сакаш. Таму цените се за сечиј џеб, а и услугата е прекрасна!
i jas sum slusal deka skorpion e ok mesto i dobra hranaИзвини ја мислев машко си..[DOUBLEPOST=1408620975][/DOUBLEPOST]
Која услуга е првокласна?Последно место да е на светот не би отишол таму..Деспина е добро локалче..Шкорпион го фалат многу..