Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
сеа ми текна, однеси ја у етаж (etage) пред некој ден бев со жена ми и можам да кажам пристојно место, преубаво јадење, и голем простор, има и тераса и на неколку спрата е а има и сепарња и сл. цени исто така пристојни. ние седнавме на тераса, затворивме врата и никој освен келнерката нит дојде нит се опули.

inace se salev ne mi e za so svalerka za so devojka mi e samo barav intima malku poveke ne sakam kafana kaj sto buljaat i slusaat so se zbori na tugi masi
Одете кај Пармакот, кафаната е првокласна, одлични цени и одличен квалитет, само народот не ја цени затоа што е на пазариште, а тоа не значи дека е клошарско место. Внатре има амбиент како од 90тите (кога кебапите биле чисто месо а не соја и рскавци), културни келнери и клиентела во просек од 50 години. Не одат таму мршници што се паркираат на тротоар и ја сликаат чинијата за на инстаграм.

Гарант си бил преку ден..

Nope. Сум билА навечер. И тоа немам некое искуство со кафани, а и музиката е тотално различна од онаа што јас ја слушам. Така да мислам дека блесавко совршено ќе се вклопи во средината таму. Башка и со шваљерка, па, па, па... :icon_lol:

Nope. Сум билА навечер. И тоа немам некое искуство со кафани, а и музиката е тотално различна од онаа што јас ја слушам. Така да мислам дека блесавко совршено ќе се вклопи во средината таму. Башка и со шваљерка, па, па, па... :icon_lol:
ne si procitaa ubavo ne odam so svalerka pa pa edvaj edna zenska a dve nema da izdrzam finansiski xexe

Извини ја мислев машко си..[DOUBLEPOST=1408620975][/DOUBLEPOST]
Ма земи и две ако сакаш. Таму цените се за сечиј џеб, а и услугата е прекрасна!

Која услуга е првокласна?Последно место да е на светот не би отишол таму..Деспина е добро локалче..Шкорпион го фалат многу..

Извини ја мислев машко си..[DOUBLEPOST=1408620975][/DOUBLEPOST]

Која услуга е првокласна?Последно место да е на светот не би отишол таму..Деспина е добро локалче..Шкорпион го фалат многу..
i jas sum slusal deka skorpion e ok mesto i dobra hrana

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom