Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Еве јас не се летам ама далеку дека Дортмунд играше со втор состав :)
Сите им влегоа освен, Хумелс,Суботич,Сахин,Ројс,Гундоган(мешлакот):)пола од овие им се повредени.

Ако е така и ние игравме без ,Лалана,Маркович и без две клучни засилувања што ќе следат .

Пејко кажи бе брат,ги измочавме и крај.[DOUBLEPOST=1407679052][/DOUBLEPOST]Многу сака да се гушка овој кутињо,сумљив ми е :pos:
Предходната му беше со Суарез или пак со Стариџ ваквата слика ??

kutinjo.jpg

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со Стариџ си се гушкаат вака, секогаш кога ќе му наместо асистенција :)

Иначе, ги изгазивме, реално. Тоа е разликата кога играш подготвителни со Славија Прага и Черно Море или со Сити, УТД, Милан и Олимпијакос.

Сепак, Дортмунд имаат недела плус од подготовки и ова не беше нивниот максимум.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.249
ќе видиме
ја сакам стоук да испадне, ама од увек сум имала нереални желби изглеа :D
Па женско си била. Јас прво помислив машко е и тоа некоj од типот на @Mileisreknisibile
Инаку си идам дома камен и гледам сме ги заклaле 4-0. ОМГ сега репризата ќе ја гледам баш да видам

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И онака е контролна утакмица, и 3-0 беше, така да поарно шо не видоја, видовме перфектна акција, и доказ на дело што тоа значи pass and move фудбал.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.379
Cestitki. Iako e prijatelska mrazam porazi, posebno vaka visoki. BI bilo odlicno vo grupite na ls da se padnat Dortmund i Liverpool.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.249
Cestitki. Iako e prijatelska mrazam porazi, posebno vaka visoki. BI bilo odlicno vo grupite na ls da se padnat Dortmund i Liverpool.
Абе те стега паметот и тебе :coffee: Можно е Дортмунд да биди во втор шешир или прв. Па ако е во втор навистина би било добро да се паднат Реал/Барса, Дортмунд, Ливерпул и ете Рома (има шанси и во трет и во четврт шешир).
Без заебанции јас од прв шешир ја сакам Бенфика, од втор Базел и од четврт некоја рандом никаква екипа :coffee:

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Каков Дортмунд чоеци? Ова само на Дортмунд не личеше. Ниту имаа пресинг ниту имаше некој напор за нешто посериозно. Дечките слетале два саати пред почеток на мечот. Ако ова не ви е показател за серизноста од нивна страна тогаш, нека ви биде фактот дека веќе во среда играат супер куп со Баерн.
Четвртиот гол беше малце офсајд малце голаут ама културно беше што беше сеопшто признат голот.
Во теков на неделава можно е да има меч behind closed doors.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Abe videte, realno zemeno BvB si izigra vezboven trening pred nivniot superkup. Se trudea, ama nekako ne skroz.
A nie si vezbavme kombinacii.
Sepak, ubavo vezese ekipata. Pravevme kombinacii, igravme za oko. Pobedivme za samodoverba. Ideme ponatamu.
Za sedum dena t.e za sest Soton. Tuka e bitno, od tuka pa ponataka.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Не кажавте како сте задоволни од Манкиљо?:icon_lol:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не кажавте како сте задоволни од Манкиљо?:icon_lol:
Супер беше, посебно ако се знае дека имал само 2 тренинга. Брз, енергичен во напад, во одбрана не се изнаигра Дортмунд по неговата страна. Уште еден одличен потег на Роџерс и на неговата скаутинг мрежа која ја има во Шпанија. Мислам дека уште на крајот на сезонава ќе му го откупиме договорот (ако продолжи со вакви партии нормално).

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Гледам некој новинар вика дека јужноамериканец ќе сме потпишеле.
Вака гледано се ми иде накај Игуаин..

Рафа е фан на Лукас и Агер, такада може тука да испадне некој тежок дил.
Игуаин е у добри години по наши стандарди(26) ,има осет за гол ,знае со топка(Роџо тип на играч)
Со Барса и сеа со ПСЖ е на клупа,со Барса дури не ни влезе иако не е повреден.Пријателски се ок,али имак главен играч и звезда на еден тим ќе го пуштеа да се растрча.
Рафа гледам го форсира оно Запата бајаги,дури и минатава сезона во Сериа А имаше тој доста утакмици.

Најреална опција ми е оваа од Кавани,Фалкао итн.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Гледам некој новинар вика дека јужноамериканец ќе сме потпишеле.
Вака гледано се ми иде накај Игуаин..

Рафа е фан на Лукас и Агер, такада може тука да испадне некој тежок дил.
Игуаин е у добри години по наши стандарди(26) ,има осет за гол ,знае со топка(Роџо тип на играч)
Со Барса и сеа со ПСЖ е на клупа,со Барса дури не ни влезе иако не е повреден.Пријателски се ок,али имак главен играч и звезда на еден тим ќе го пуштеа да се растрча.
Рафа гледам го форсира оно Запата бајаги,дури и минатава сезона во Сериа А имаше тој доста утакмици.

Најреална опција ми е оваа од Кавани,Фалкао итн.
A be, koj i da e, neka e, nam ko lepce nasusno ni treba uste eden saglam napagjac, pa ajde, puknavme od cekanje da ga ebam.
Pokraj lev bek, mora i saglam iskusen i dokazan napagjac.

Kajgana Shop

На врв Bottom