ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world

Pop star Rihanna wants to buy Liverpool FC, according to Mundo Deportivo. As John Henry would say, "What are they smoking over there?"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Човек ипол
![]()
Ќе пишев нешто слично ама побрз си. Добро е, учиш Рики. Ајде уште малку па ќе можам мирно да се пензионирам знаејќи дека имам соодветен наследникРијана да го лапне првин па после нека го купи.
Ја најдов на нет, сакав да ја ставам, ама заминав наназад за да видам да не ја има некој постирано. Каков респект. Капа долу, маестро.![]()
а џерард коа ќе се пензионира кој ќе го наследи? ваши размислувања за иден капитен, иако мислам повеќето ќе се сложиме-хендерсон
исто, ако агер си оди очекувам хендо да биде назначен за заменик
Незнам дали го читавте интервјуто од пред некој ден на Роџерс, каде Ловрен го посочува како иден Капитен, еднаш кога Џерард ќе ги обеси копачките.
Хендо засега тешко дека конкурира за капитенската трака. На пријателската со Сити, Туре беше капитен пред него, па видете. Али Џерард ќе игра сигурно уште 2-3 сезони, ќе се среди и Хендо до тогаш и ништо чудно да ја добие. Знаев дека требаше уште пред 2 години да си зеам дрес од него, и коа ќе ја добие траката да бидам хипстер у стилот "верував у Хендо пред да биде кул"![]()
Ti na glaa da dubis hipster nema da bidesХендо засега тешко дека конкурира за капитенската трака. На пријателската со Сити, Туре беше капитен пред него, па видете. Али Џерард ќе игра сигурно уште 2-3 сезони, ќе се среди и Хендо до тогаш и ништо чудно да ја добие. Знаев дека требаше уште пред 2 години да си зеам дрес од него, и коа ќе ја добие траката да бидам хипстер у стилот "верував у Хендо пред да биде кул"![]()
Незнам дали го читавте интервјуто од пред некој ден на Роџерс, каде Ловрен го посочува како иден Капитен, еднаш кога Џерард ќе ги обеси копачките.
Чек бе,нели ова беше муабет на Карагер?
немам видено, сум пропуштила
ако ви се наоѓа линк споделете