Facebook Messenger

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Се "предадовте" и ја инсталиравте?

• Вкупно гласачи
    81
Од кога излезе апликацијата ја користам. Pop-out heads е господска работа, пушташ музика на YT пишуваш со пријатели на фб во исто време без проблем.

Исто и на мене ми е ептен кул незнам како може луѓето толку лошо да го оценуваат.
Инаку оваа анкетата си ја ставил на тебе како ти одговарало.

Па и viber има пристап до вашите именици па никому ништо.
Јас ја користам апликацијата од првиот ден кога купив паметен телефон, и сум задоволен од неа.
Мене само ме нервира што диодата не ми свети кога имам порака..... Јебига :)
Како прво на некои телефони facebook-от не може да се деинсталира. Пример мојот tipo. Може само да се врати на фабричката апликација.

И јас го користам од кога искочи како посебна апликација, иначе за премисите незнам што се буните, и некои апликации пример на гугл или фејсбук ,рецимо на циа карикирам им треба информации и да ги нема официјално тие премиси напишано, они до се имаат пристап така да..незнам што ви мења тоа, според мене овие големи комапнии до се имаат пристап вака или онака

Па и viber има пристап до вашите именици па никому ништо.
Јас ја користам апликацијата од првиот ден кога купив паметен телефон, и сум задоволен од неа.
Мене само ме нервира што диодата не ми свети кога имам порака..... Јебига :)

Како прво на некои телефони facebook-от не може да се деинсталира. Пример мојот tipo. Може само да се врати на фабричката апликација.

Ова го постирав бидејќи ми изгледаше интересно,а што се однесува до мене јас немам ФБ профил,па не ме засега толку овој проблем.

Колку што можам да видам,најголем проблем е што месинџерот јади од рамот на мобилниот,па колку и да е јак телефонот,сигурно малку го успорува,посебно кога се користат други апликации како користење на броузери

^
Точно повеќето андроид корисници тоа е проблемот за што се бунат а и воедно што не им се свиѓа 2 апликации посебни, и 2те јадат бајаги од рамот..

јас на иос го немам тој проблем

Може да користите и нешто друго како замена за Facebook Messenger како на пример IM+(има поголем рејтинг на Play Store) или некои други, меѓутоа и при нивна инсталација им го дозволувате истото она што му го дозволувате на Facebook Messenger

шпиунска работа ај да ме шпиунираат што кењам баш ме интересира дали квалитетно кењам

Srekja go sviknav pred da primorat.
Ne sedam na facebook ic so toa chatot..

Од кога излезе апликацијата ја користам. Pop-out heads е господска работа, пушташ музика на YT пишуваш со пријатели на фб во исто време без проблем.

Chat heads на iOS ги има веќе година и нешто и тоа не е придобивка од посебната апликација Месенџер

верштен нихт дас шајзе.
смартфони, блутути, фејзуци и остали пропаганди :D
шпиунска работа ај да ме шпиунираат што кењам баш ме интересира дали квалитетно кењам
Кажи ми шо си јаден, колку си јаден, кога јадеше? Ќе го оценам твоето гомно според описот?

Chat heads на iOS ги има веќе година и нешто и тоа не е придобивка од посебната апликација Месенџер

чекор напред сте вие со ајоуес:cuc: купи ајфон да те види госпот

Ма каква facebook апликација, каков facebook messenger...
Златен Dolphin browser mini :D

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom