Facebook Messenger

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Се "предадовте" и ја инсталиравте?

• Вкупно гласачи
    81
Еј кул работа е ова.Го користам уште дента кога се најде на маркетот.
Незнам но мене ми е баш о.к.

(y)

Абе не се замарате сите, као демек сте немале што да криете, али некој сега јавно да ги постира на форумов вашите слики, пораки, видеа и се што имате на телефон и компјутер има да плачете како мали деца.

зошто нема во анкетава опција ја инсталирав зошто сакав? Го имам месенџерот уште од кога е искочен, и сум немал ни најмал проблем за разлика од баговитата фб апликација која лагира како луда.

зошто нема во анкетава опција ја инсталирав зошто сакав? Го имам месенџерот уште од кога е искочен, и сум немал ни најмал проблем за разлика од баговитата фб апликација која лагира како луда.
Не се работи за проблем со апликацијата, туку се работи за шпионажа, некој таму ги има сите податоци за тебе, знае кога на мочање си бил. Тебе не ти смета тоа, така?

Не се работи за проблем бе, туку се работи за шпионажа, некој таму ги има сите податоци за тебе, знае кога на мочање си бил. Тебе не ти смета тоа така?

кој ги има бе? циа?:ROFLMAO:

Не се работи за проблем со апликацијата, туку се работи за шпионажа, некој таму ги има сите податоци за тебе, знае кога на мочање си бил. Тебе не ти смета тоа, така?

Чим знај то, значи ко ќе снемам тоалетна а сум на голема ќе има кој да ми донеси. Гледајте малце и на позитивната страна.

Што телефон имаш ако не е тајна?

Катастрофа е. WP8 користам и прв пат пред 2 дена инсталирав месенџер и никако неможам да се навикнам.

Не планирам да ја инсталирам, не од страв дека не знам кој таму ќе ме следи и такви глупости, туку затоа што ми е доста од глупи апликации. За chat имам вибер, а ако некогаш имам некоја порака ќе си отворам фејсбук преку browser и завршена работа.

Не може секој ајфон да си купи и да биде напред со технологијата..:D

А кој спомна Ајфон и кој модел? Реков дека на iOS, а ако не знаеш iOS се користи на повеќе уреди освен Ајфон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom