Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Toчно ама и тоа АКО не зависи само од ако изигра добро туку и од вољата на самиот играч која е одлучувачка, АКО сака Мората тогаш ќе се врати во РМ ако не џабе е :)
Зборував во ситуација во која би имале профит од тој трансфер....останува да видиме мене лично не ми прави нешто мерак играчот ама може грешам...

Муриел бил колумбиецот шо го спомна Моџи а :rolleyes:..
Не дека е лош играч ама не знам кој кур не поврзуваат со Лавеци и Јоветич и такви слични играчи да сепак на крај земат некој од Удинезе..
И од сагава на Видал ми се одмили играчов (n) Ја претераа веќе или продади го или Нека се изјасни на некој прес дека 100% ОСТАНУВА.. другово личи на циркуз...

Последно уредено:
Му дале управава ултиматум на Видал да размисли до средина на месецов и он и агентот, бидејќи ако не даде конечен одговор ќе остане сезонава во Јувентус.Иначе сакам да оди(се разбира не ми се прае мн ќејф,ипак еден од најомилените во Јуве ми е) ама неговата неодлучност ми го пука .!.

Изгледа сагава со Видал негативно делуваше на неговата репутација која ретко кој играч во Јуве за толку брзо време ја стекнал ама стварно веќе смачено ми е од медиуми и од Видал кој си игра сите страни а изглеа и самиот со себе...за сума од 60 мил би го пуштил, Јуве дефинтивно може без него.

Ултиматум... :facepalm:
Муриел стагнира сезонава, али и повредите го запреа да биде постандарден.
Сорентино се спомнува како замена за Сторари доколку овој подпише за Сасуоло.

Боље Леали, има од кого да учи, и по купови да се јача..

Боље Леали, има од кого да учи, и по купови да се јача..
Леали е во Чезена за да се стекне со првотимско искуство во Серие А , позначајна минутажа во Јуве би немал, Сорентино е супер опција доколку замине Сторари.

10584089_671345136285487_6543007554431306958_n.jpg

Principino is the only one Juve player that ADP10 follows on Twitter.

Последно уредено:
Сорентино мамето ни го ебаше во дресот на Киево.
За Сорентино се тепаја едно чудо тимој пред некоја сезона. Чудо е како не потпиша за некој појак.
А Сторари кога веќе пред година две не замина ко беше помлад сега ми е чудно шо оди за првотимец да е.

:drk:
Вистинскиот господин и Принцот до него. Се надевам на кам бек на Алекс на некоја директорска функција во клубот.

Во врска ЦАРОТ.. Последниве 2 сезони ми стана еден од најомилените фидбалери во тимот заедно со Буфон и Маркизио, но доколку е лаком г'з како и 90% од фудбалерите на денешницава нека си ебе мајката што побрзо и да лапне Јуве добра паричка и да ги вложи на некој надежен и млад талент и еден класа лев бек барем додека има време уште 20 дена ако веќе мислат и они да го шиткаат бидејќи цел трансфер период го продаваат-останува и се така во круг. Како што пиша и некој погоре од целава сага во врска со негово секојдневно продавање ми се одмили играчот полека. Барем нека му извадат добра паричка па ќе се најде негова замена со тие пари мислам. Нашето време допрва следува. :icon_mrgr:

Значи 35 + 8 или 12 или 16 зависи :) Во никаква загуба не сме

Every year Morata's transfer fee will be amortized by 4 million euro on Juve's books, gross wages are 4.4 million (via @BennyJFinance)

Say Real Madrid buys Morata back in 2 years from Juve for 30 million, counting the 8 million amortized Juve makes an 18 million profit.[DOUBLEPOST=1407590445][/DOUBLEPOST]Заборајте го Чичарито, Јуве е тргнат по Мјуриел од Удинезе, добар играч со огромен талент кој можи да биди играчиште. Туттојуве исто јавува дека сме тргнале и по Афелај. За Манолас според SKY имаме состанок наредната недела.

500px-Muriel_Bagge.jpg[DOUBLEPOST=1407620707][/DOUBLEPOST]
:drk:
Вистинскиот господин и Принцот до него. Се надевам на кам бек на Алекс на некоја директорска функција во клубот.

Во врска ЦАРОТ.. Последниве 2 сезони ми стана еден од најомилените фидбалери во тимот заедно со Буфон и Маркизио, но доколку е лаком г'з како и 90% од фудбалерите на денешницава нека си ебе мајката што побрзо и да лапне Јуве добра паричка и да ги вложи на некој надежен и млад талент и еден класа лев бек барем додека има време уште 20 дена ако веќе мислат и они да го шиткаат бидејќи цел трансфер период го продаваат-останува и се така во круг. Како што пиша и некој погоре од целава сага во врска со негово секојдневно продавање ми се одмили играчот полека. Барем нека му извадат добра паричка па ќе се најде негова замена со тие пари мислам. Нашето време допрва следува. :icon_mrgr:
Боље е сега да го продадеме за околу 60 милки, бидејќи ако остане сезонава што следува нема да го даде тој максимум за тимот и ќе нема мотиви и цената драстично ќе му падне за 10-15 милиони .. Боље деновиве да потпише, него го стават Асамоа на таа позиција негова, нека купат квалитетен лев бек и нека се отарасат од ѓубрето Мота[DOUBLEPOST=1407628669][/DOUBLEPOST]Читам дека спремни биле МанЈу да фрлат 45мил фунти (56мил еура) за Видал , ама Јуве ќе се согласел ако биле искеширани сите наеднаш, а не на рати ..
Според мене ова би било премија ..

Последно уредено:
Дечки гледам полека се откажавте од Видал, као демек боље 60 милки отколку Видал демек вие ќе ги земете парите или се надате дека ќе ги инвесsираат во нови играчи, не ме смејте....До трансфер може и да не дојде, зошто не се знае нишо тука само шпекулации и сумливи изјави од вашиот табор...Дај престанете со патетики и признајте дека ќе ве боли ако ви го лапне некој ЦАРОТ, ко мене шо би ме болело кога некој би го зел Де Геа па макар и зс 100 милиони...па уше викате боље сега него догодина кога би изгубил на цена, оф беее..од вакви "фанови" кожа ми се ежи, ама за жал сегде ги има не само тука, ги има и во наш фан клуб...

Дечки гледам полека се откажавте од Видал, као демек боље 60 милки отколку Видал демек вие ќе ги земете парите или се надате дека ќе ги инвесsираат во нови играчи, не ме смејте....До трансфер може и да не дојде, зошто не се знае нишо тука само шпекулации и сумливи изјави од вашиот табор...Дај престанете со патетики и признајте дека ќе ве боли ако ви го лапне некој ЦАРОТ, ко мене шо би ме болело кога некој би го зел Де Геа па макар и зс 100 милиони...па уше викате боље сега него догодина кога би изгубил на цена, оф беее..од вакви "фанови" кожа ми се ежи, ама за жал сегде ги има не само тука, ги има и во наш фан клуб...
Добро ако приметуваш, не знам дали ама покушај, ќе видиш дека повеќе пишуваме од што ни е смачено дека ќе си оди или нема да си оди Видал, секој ден шпекулации слики твитери агенти ти реков ми рече станува не подносливо. Е сеа нормално дека Видал е еден од главните играчи и дека ако не напушти нема да ни биде мило на сите, ама пак и да иде не значи дека сеа според тебе треба вени да сечеме, сепак е спорт, фудбал, екипи имаат падови воздигнувања енд стаф, животот продолжува даље кој со испити се мачи кој со работа заглавен, сигурно Видал или било кој не ни е најбитно нешто во животот.Сеа нормално кога сме на форум секој пренесува различни ставови и мислења така да мое мислење е и да иде Видал со среќа нека му е, ќе го памтам како неверојатен играч што настапувал за јуве ама сеа да паѓам у транс веруј ми не би..
Јуве на времето го продаде Зидан, после тоа испаднавме во Серија Б и сепак глеаш уште живи сме, а и ќе бидеме.
Не Видал туку и Роналдо и Меси (да беа во Јуве)па да одат тоа е нешто што минува додека Јувентус останува, сепак навиваме за клуб а не за играч. Така да чил малце и немој да мислиш дека сите луѓе во светот размислуваат како ти. :)

Последно уредено:

Абе многу ми сте јаки жими мајка, до вчера 30 милиони не ви вредеше Видал па бил просек газел само во слаба лига, па не ви одговараше, сега рипате во одбрана негова, ни продавате приказни за болки и лекој :) . Нормално е да сме разочарани кога на толкава, љубов, пеење песни за него, молење да остани од навивачите и прашања милион тој нити потврдва ни ништо туку си игра курташак со нас и со управата т.е. агентот негов си игра. Сакаш ти да ми кажиш така да прај тој твојот Де Геа нема да се разочараш и полека полека да се откажваш? Дај не ме дупи на здрав ум жити се :).

И Има разлика од смачено до откажување и слично :)

iwwUeZg7vsK4m.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom