Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Само што прочитав Марко Сторари оди во Сасуоло епа легендо нека ти е среќно таму па да не се повампируваш против Juve. е сеа останува голман само буфон и рубинњо со оглед дека си отиде Сторари мора да се бара голман или евентуално би го вратил леали
Storari ha detto sì al Sassuolo,domani in mattinata sono previste le visite mediche è la firma sul contratto che lo legherà per un anno al Sassuolo.Ci mancherai tantissimo Marco
‪#‎Pogba‬

Storari said yes to Sassuolo, tomorrow morning medical visits are planned is signing the contract that will bind to one year Sassuolo.Ci will miss you a lot Marco ❤ #Pogba

Грешка си баш убо ги паметам оти пола ги рапортирав на Goal.com, премногу зелени има искинато и Ла Стампа. Имаше па дури вест како Ван Гал купувал куќа во Торино, па ке ни бил тренер ( Ова одамна).

Ако нешто индицира на можен излез се изјавите на Алегри ништо друго а очигледно Видал е тој што сака да си оди. И искрено преку ми е од детското понашање и неодлучноста на Видал (збораме ако е вистина) нека излези нека изјави ко маж или како чоек вака и вака. Дури не излези и изјави останувам или си одам поќе не читам глупости пола почнати од никакви весници во Англија и Италија.[DOUBLEPOST=1407528406][/DOUBLEPOST]Ако ова е вистина или се случи, сигуно не го земаат Видал

Guarin to Man Utd for Hernandez?
Inter could hand Fredy Guarin to Manchester United in exchange for Javier ‘Chicharito’ Hernandez.

а јас искрено почнав да сакам да го земат, а замената на Видал ја гледам во Асамоа, кој е одличен на таа позиција и назад и напред. Не треба да бракме CM ако си оди Видал, ги имаме доволно треба АМ да се брка некој светска класа или полн со потенцијал.
Изјавите му се ептен смислени. Очигледно знаат што прават. И Видал си сака прилика во некој друг клуб кај шо ќе зема дупло плата а и Јуве е јасен дека ќе кешира на високо ценет фудбалер. Проблем е темпирањето на моментот. Затоа цело време ја оставаат вратата подотворена.

Грешка си баш убо ги паметам оти пола ги рапортирав на Goal.com, премногу зелени има искинато и Ла Стампа. Имаше па дури вест како Ван Гал купувал куќа во Торино, па ке ни бил тренер ( Ова одамна).

Ако нешто индицира на можен излез се изјавите на Алегри ништо друго а очигледно Видал е тој што сака да си оди. И искрено преку ми е од детското понашање и неодлучноста на Видал (збораме ако е вистина) нека излези нека изјави ко маж или како чоек вака и вака. Дури не излези и изјави останувам или си одам поќе не читам глупости пола почнати од никакви весници во Англија и Италија.[DOUBLEPOST=1407528406][/DOUBLEPOST]Ако ова е вистина или се случи, сигуно не го земаат Видал

Guarin to Man Utd for Hernandez?
Inter could hand Fredy Guarin to Manchester United in exchange for Javier ‘Chicharito’ Hernandez.

а јас искрено почнав да сакам да го земат, а замената на Видал ја гледам во Асамоа, кој е одличен на таа позиција и назад и напред. Не треба да бракме CM ако си оди Видал, ги имаме доволно треба АМ да се брка некој светска класа или полн со потенцијал.
и јас исто ова го викам, али не треба ни АМ да се бара бидејќи Коман е полн со потенцијал .. Може он да ни игра АМ, а Пирло Асамоа и Погба во тројката .. Е сега ако би отишол Видал јас би барал ЛЕВ БЕК ! Да , убаво ме прочитавте, Асамоа кога ќе се префрли во средина ќе го имаме само Евра лево (добро де и Де Чеље ) ..

Немало пари ;)

10552609_703365006404543_3581266206376232257_n.png

Еден од типците што кршел у чаршија и што е уапсен, носел маица Форца Јуве. Бар така ми личи. Горниот дел од сликата на маицата се виде на кратко и личи на тоа, долниот е сигурно бјанконери.

АДП да не е тој? :icon_lol:
Кај местачи, па сеа и хулигани станавМе(читај делот за Маицата) :D
Воџа на шверцери е тој :)

Според сеуште непотврдени иформаци кои доаѓаат од Австралија, на утрешниот натпревар Дел Пиеро ќе одигра неколку минути и во дресот на Јуве.
Додека не стигне потврда од проверен извор, оваа информација останува само на шпекулација.

Lie-down-try-not-to-cry-cry-a-lot.jpg

Не знам дали некој го има видено Југото цело црно бело и на хауба Јуве старото лого сопственикот беше некој од Шишево или некое село што се наоѓа пред Матка.

Според Боцо, Мората ќе го има последниот збор за дали сака да се врати во РМ или не

@Ilumious Сигурно Чикарито си иде од кај вас и колку се бара за него отприлика? :)

уште не се знае ама ако си оди, околу 15-20 :)
за таков тежок просек барате толку, а класа играч ко Видал ви е скап за 60 милиони па викате вредел 35-40 .. Под хитно да се убиете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom