Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

So mislite za Tom Kruz kako akter?Kolkavo teziste ima negoviot trud na filmskoto platno?

Имаш во темата Ѕвезда на тапет за Том Круз, читни доколку те интересираат повеќе мислења за актерот.
.![]()
Steta pred 3 godini bilo tema, i dosta ste go ishejtale.
Superheroj za koj vredi da se pravi film! Se ubiv barajki go samo so slusnav. Od sekade go trgnaa.

Need4Speed треба да одговара за злосторства врз автомобилизмот! Како смеело да се дозволи да се кршат тие уникати?Срце ми застануваше на моменти. Инаку филмот не е лош , сличности со 2фаст2фуриос многу ,добар каст имаат само Yeah Bitch чудно ми е да го гледам во таква улога. Баш и пред некој ден го гледав A long way down и таму ми беше чуден , не е тоа тоа.
Сеа пред малу го изгледав The Railway Men - Филмиште е! Обожавам јас приказни за 2СВојна и мислам овој е еден од подобрите филмови на таа тема. Браво за Колин Фирт , но едензаслужува Џереми Ирвин , како само ги изглуми тие некој сцени со мачење ,браво.Дечково стално ме расплакува по филмови ,во War Horse река ме направи сеа пак
. Филмот не е само глумата де , има одлична приказна за прошка и љубов. Браво за оргиналниот Ломакс кој ја имал таа муда да му прости на јапонецот , па и пријатели за цел живот да станат.
Да бев јас уште на врат је си го шетав ланецот со забите негови.
п.с. знам дека беа копии колите