dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.363
Lesno moze da izleze flop ova.
Komentarov treba da odgovara za zlostorstva vrz avtomobilizmotNeed4Speed треба да одговара за злосторства врз автомобилизмот! Како смеело да се дозволи да се кршат тие уникати?Срце ми застануваше на моменти. Инаку филмот не е лош , сличности со 2фаст2фуриос многу ,добар каст имаат само Yeah Bitch чудно ми е да го гледам во таква улога. Баш и пред некој ден го гледав A long way down и таму ми беше чуден , не е тоа тоа.
Сеа пред малу го изгледав The Railway Men - Филмиште е! Обожавам јас приказни за 2СВојна и мислам овој е еден од подобрите филмови на таа тема. Браво за Колин Фирт , но еден заслужува Џереми Ирвин , како само ги изглуми тие некој сцени со мачење ,браво.Дечково стално ме расплакува по филмови ,во War Horse река ме направи сеа пак . Филмот не е само глумата де , има одлична приказна за прошка и љубов. Браво за оргиналниот Ломакс кој ја имал таа муда да му прости на јапонецот , па и пријатели за цел живот да станат. Да бев јас уште на врат је си го шетав ланецот со забите негови.
п.с. знам дека беа копии колите
Deadpool е ебано поголем ризик од Супермен или Бетмен за да се адаптира за филм а да не добие критики од фановите. Хуморот кој го има Deadpool е направен за да работи во стриповите и стварно е многу тешко да се префрли на друг медиум, а да изгледа исто и со ист дух. Тест видеово е солидно и го има хуморот од стриповите но дали тоа ќе биде успешно да се провлече низ цел филм, ќе видиме...за неколку....за повеќе години.KONECNO Superheroj za koj vredi da se pravi film! Se ubiv barajki go samo so slusnav. Od sekade go trgnaa.
http://www.denofgeek.us/movies/deadpool/237794/deadpool-movie-test-footage-leaks-is-perfect
Кој коментар бе? Ај објасни сеKomentarov treba da odgovara za zlostorstva vrz avtomobilizmot
Toчно, поголем ризик е, критики секако ќе добие од фановите. Но длабоко во себе ќе бидат среќни затоа што КОНЕЧНО ФИЛМ ЗА ДЕДПУЛ!Deadpool е ебано поголем ризик од Супермен или Бетмен за да се адаптира за филм а да не добие критики од фановите. Хуморот кој го има Deadpool е направен за да работи во стриповите и стварно е многу тешко да се префрли на друг медиум, а да изгледа исто и со ист дух. Тест видеово е солидно и го има хуморот од стриповите но дали тоа ќе биде успешно да се провлече низ цел филм, ќе видиме...за неколку....за повеќе години.
Па и во играта збори во камера, и во играта е вклучен стрип шмекот, со коцкасти дијалози. Ако се насочат кон квалитетна акција нема да го биде.@wot А бе добро играта е друга работа пошто е игра и главното е акцијата/тепањето а хуморот е спореден. Ако во филмот се направи истото може да биде добра работа.