AssassinsАј некој добар филм со Антонио Бандерас по можност акција.
Desperado,The Mask of Zorro,Thick as Thieves i Once upon a time in Mexico ги гледав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
AssassinsАј некој добар филм со Антонио Бандерас по можност акција.
Desperado,The Mask of Zorro,Thick as Thieves i Once upon a time in Mexico ги гледав.
The Skin I Live In, но не е акција.Ај некој добар филм со Антонио Бандерас по можност акција.
Овој ми е веќе повеќе време на watchlist,а насловот е и кај мене на македонски,навистина чудноThe Skin I Live In, но не е акција.
Не сум го гледал сеуште али ми го збореа, треба да го гледам.
И не ми е јасно зошто ми го отвара како Kozhata vo koja zhiveam на Imdb![]()
Кај сите е така.Овој ми е веќе повеќе време на watchlist,а насловот е и кај мене на македонски,навистина чудно![]()
Imas podesuvanja na IMDB, mozes da napravis naslovite da bidat samo na angliski.The Skin I Live In, но не е акција.
Не сум го гледал сеуште али ми го збореа, треба да го гледам.
И не ми е јасно зошто ми го отвара како Kozhata vo koja zhiveam на Imdb![]()
Ставај спојлери слободно,баш ме интересира како тоа бил недовршен филм.Седум после Фајт Клаб е најдобриот филм на Финчер,може да се каже дека со тој филм се прослави.Како може да има потфрлено во филмот кој му ја направи подобра кариерата на Финчер.Не знам на што мислиш,ај објасни ни жити се.Го изгледав Se7en кој тапа и недовршен филм е само, да не редам спојлери сите знаат на што мислам. како можел финчер така да потфрли
За тоа што некој доле во насловите на повеќе јазици, го додал македонскиот и сега на сите кои се вклучуваат од МК им го покажува тој наслов, глупо е малце стварно.И не ми е јасно зошто ми го отвара како Kozhata vo koja zhiveam на Imdb![]()