Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
imam problem so radioto e codirano dali nekoj znae kako mozam da go odkodiram ??? http://www.szalalala.neostrada.pl/concert/cp1.jpg
Јас го имам радио Audi Chorus , кодирање единствено чаре компјутерска дијагноза и го наоѓа кодот и кај мене е така за Ауди А4 инаку не пишува кодот позади радиото не постои такво нешто оти досега ќе има многу кражби за радија :)

Јас го имам радио Audi Chorus , кодирање единствено чаре компјутерска дијагноза и го наоѓа кодот и кај мене е така за Ауди А4 инаку не пишува кодот позади радиото не постои такво нешто оти досега ќе има многу кражби за радија :)
Oд внатрешна страна мислев на означеното да го извади.
670px-Hook-up-Your-iPod-to-a-Car-Stereo-Step-6.jpg

Незнам со кој кур се става код на радиото,кога не го пишува никаде после..Еден акумулатор да смениш,пак мора кодот да го напишеш..

Незнам со кој кур се става код на радиото,кога не го пишува никаде после..Еден акумулатор да смениш,пак мора кодот да го напишеш..
Кога би бил прв сопственик ќе го знаеш кодот,вака помината преку 2,3 или 5 сопственици се губат работи.
Во случај да не го знаеш кодот,на + и - од акумулаторот на колата и + и -на новиот акумулатор се става жица за кога ќе го наместиш на место да ја извадиш.

Кога би бил прв сопственик ќе го знаеш кодот,вака помината преку 2,3 или 5 сопственици се губат работи.
Во случај да не го знаеш кодот,на + и - од акумулаторот на колата и + и -на новиот акумулатор се става жица за кога ќе го наместиш на место да ја извадиш.

А кој мајстор го праи тоа ? Баш ги заболе за кодот и за клиентот па он треба пак да дојде.

Oд внатрешна страна мислев на означеното да го извади.
Прегледај го приврзокот 98371

Тешко да има код на тоа место и ниедно радио нема код на такво место или пак можно е за една или две години избледне (изчезнува).Сепак не верувам дека има.

Тешко да има код на тоа место и ниедно радио нема код на такво место или пак можно е за една или две години избледне (изчезнува).Сепак не верувам дека има.
Во А4 та на внук ми се заглави цд.Кога го отворивме капакот го пишуваше кодот.

Во А4 та на внук ми се заглави цд.Кога го отворивме капакот го пишуваше кодот.
Хм хм чудно кај мене нема можеби бившиот сопственик намерно го залепил за нужен случај арно им текна и јас ќе направам така за секој случај [emoji4]

Важи ли правилото за максимум 75 kw за излез од државата, односно дали би ми правеле проблем за излез од државата со појак автомобил од 75 kw без 2 год. искуство ?

Знам дека прашањево ми е во погрешна тема, ама не можев да најдам соодветна. Дали некој знае која е постапката за ваѓања на нова возачка дозвола ( затоа што претходната сум ја изгубил). И колку чини тоа од прилика?

Се уплаќа во банка уплатница за тоа,има специјална,мислам дека беше П-10(90 денари) и со таа уплатница се закажува термин за сликање како за нова.Сега последно се плаќа и за казнена книшка која предвреме се вади во случај да има потреба да се ставаат казнени поени во неа.Плус 2 слики за таа книшка и нешто пари

Ај малку совет од некој поискусен(опел корса 1.0 бензин)

Со возилото се е во ред, стигнува од Скопје до Гостивар, почнува да се качува Стража и се слуша некаков звук, нешто како тропање, усогласено со вртежите на моторот.
Поради тоа што се менуваше ланчето на моторот скоро, моја претпоставка, ајде нешто со него да не е во ред.
Што ме буни, на удолнина, ако притиснеш кумплунг, а менувачот остане во брзина, вртежите нормално паѓаат на 900врт/мин, но звукот, она тропање, останува. Ако ја исфрлиш од брзина, и возилото продолжи да се движи во лер по надолнината, звукот се губи комплетно.
Ова сосема ме отргнува од можен проблем со ланчето, ама не можам да укапирам што?!
Некоја идеја?

Ај малку совет од некој поискусен(опел корса 1.0 бензин)

Со возилото се е во ред, стигнува од Скопје до Гостивар, почнува да се качува Стража и се слуша некаков звук, нешто како тропање, усогласено со вртежите на моторот.
Поради тоа што се менуваше ланчето на моторот скоро, моја претпоставка, ајде нешто со него да не е во ред.
Што ме буни, на удолнина, ако притиснеш кумплунг, а менувачот остане во брзина, вртежите нормално паѓаат на 900врт/мин, но звукот, она тропање, останува. Ако ја исфрлиш од брзина, и возилото продолжи да се движи во лер по надолнината, звукот се губи комплетно.
Ова сосема ме отргнува од можен проблем со ланчето, ама не можам да укапирам што?!
Некоја идеја?

Тие мотори имаат доста проблеми. Пиши на колку километри е колата но личи дека е од подизачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom