Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Господ нека ни е на помош ако не купиме нов десен бек.
овој маркец кое дупенце ке биде во премиер лига
А лев купивте?Господ нека ни е на помош ако не купиме нов десен бек.
А лев купивте?
За Морено нели уште во јуни скоро сите медиуми пренесуваа дека е завршена работата и после не испадна ништо. Не ми се верува уште за него да преговараат некако. А лев бек сметам дека ви е побитен од десен моментално. Ројс и Видал многу тешко, треба некој друг. Само што во моментов не ми текнува на некој кој би бил достапен. Можда Кавани ако Ди Марија оди во ПСЖ.
Сега и Џеј Родригез ќе им го земиме![]()
п.с.![]()
Да во право си. Ама економист сум, не можам да гледам како играчи кои не се потребни и нема скоро ич да играат, седат во клубот и земаат плата (не им плаќам јас ама сепак) кога можат да се продаат и тие пари да се искористат подоброНе е фер да се бркаат играчи како Лукас и Борини кои се спремни да бидат трета или четврта опција во тимот и да се борат за место а не земаат голема плата (споредбено со другите) а од друга страна да плукаме по играчи кои што сакаат да си одат.
Да во право си. Ама економист сум, не можам да гледам како играчи кои не се потребни и нема скоро ич да играат, седат во клубот и земаат плата (не им плаќам јас ама сепак) кога можат да се продаат и тие пари да се искористат подобро. Затоа и се нервирам и за Аспас и компанија. Требаше одма да ги продаат и да ги земат парите, чиста да си биди сметката. Некако не ми е перфектно дотерана работава, позајмици, клаузули, уште не е се скоцкано. Сакам да си биди се дотерано под конец. Овие бегаат, овие доаѓаат. За купување толку потрошено, од продажби толку земено. Нето толку и толку. Чиста сметка
Не е фер да се бркаат играчи како Лукас и Борини кои се спремни да бидат трета или четврта опција во тимот и да се борат за место а не земаат голема плата (споредбено со другите) а од друга страна да плукаме по играчи кои што сакаат да си одат.