Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ibe муња со топка, само со завршница слаба,ама ке се среди.
Brad е 2 голман во Ливерпул? многу несигурен

Ibe муња со топка, само со завршница слаба,ама ке се среди.
Brad е 2 голман во Ливерпул? многу несигурен

Ко првиот да ни е сигурен. Голманите ни се чувај боже.

Реина се врати бе шо се секирате. :icon_lol:

Vidal, Pogba & Reus on Liverpool’s shortlist

awesome_up.png

323

dislike_up.png

124
Juventus duo Arturo Vidal and Paul Pogba, and Borussia Dortmund’s Marco Reus are on Liverpool’s shortlist this summer.
океј? да не речете дека не сум ви кажал. :pipi:

Супер е Ибе само очекував завршницата да ја има подобрено ама изгледа сеуште му е најкатастрофална страна... Кога ќе ми текни какви 1на1 ги има промаршено.. Очигледно треба многу да работи на тоа, али истото беше проблем и со Стерлинг па сега е каде каде подобрен

Vidal, Pogba & Reus on Liverpool’s shortlist

awesome_up.png

323

dislike_up.png

124
Juventus duo Arturo Vidal and Paul Pogba, and Borussia Dortmund’s Marco Reus are on Liverpool’s shortlist this summer.
океј? да не речете дека не сум ви кажал. :pipi:

Не си ударајте заушки.....да не речеш не сум ти кажал!;)

Ам шо има врска? Убоо е кој гледам како некој новини си праат бајки. :cuc:
Одамна не сум прочитал ваква вест, уопште не ми е својствено за Ливерпул... Видал, Погба и Ројс :vozbud:

А бе рамазан е...бајрам иде...[DOUBLEPOST=1405691340][/DOUBLEPOST]Фак д полис...

ФАУЛЕР АМБААДОР НА КЛУБОТ! БРАОС!

Последно уредено:
Ian Ayre thumbs up.jpg

Ливерпул прифатил 14 милиони фунти за Борини :confused::confused:. 14 милиони за еден просек од напаѓач, плус 7 од Асаиди тоа се цели 21 милион од два просечни играчи, т.е. со овие пари се извадоа парите за трансферот на Лалана.

Конечно моите псочни пцовки кон Ајре од зимата вродија со плод, па летово врши ненормално добра работа. Кредит за него, засега перфектно лето имаме.

Прегледај го приврзокот 97950

Ливерпул прифатил 14 милиони фунти за Борини :confused::confused:. 14 милиони за еден просек од напаѓач, плус 7 од Асаиди тоа се цели 21 милион од два просечни играчи, т.е. со овие пари се извадоа парите за трансферот на Лалана.

Конечно моите псочни пцовки кон Ајре од зимата вродија со плод, па летово врши ненормално добра работа. Кредит за него, засега перфектно лето имаме.
Брат не е ништо во споредба со 40те милиони за керол... Уште не ми се верува како можеа да дадат толку за него...

Ја мислим дека џабе се нервиравме, ипак знаат шо праат Ајре и компанија.
Морено и Ловрен, гелдам и Реми е веќе пред потпис...
Ќе останат баеѓи пари за едно она јако, звучно име. :pipi:

Последно уредено:
Ја мислим дека џабе се нервиравме, ипак знаат шо праат Ајре и компанија.
Морено и Ловрен, гелдам и Реми е веќе пред потпис...
Ќе останат баеѓи пари за едно она јако, звучно име. :pipi:

Ако ги купиме овие тројца, освен уште еден бек ап голман, нема ни пени повеќе да потрошиме.

Ајби :cuc: уште гол шансите да ги среди! Ајби- Стерлинг... супер иднина, двајцата се гладни за успех, не се некој шо летаат у облаци.
Добро шутче на Сусо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom