Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ете отворив тема, бујрум - http://www.forum.kajgana.com/threads/fm2014-Спасител.74241/
Дај повеќе детали ?! Со која тактика планираш да започнеш,ако планираш со двајца напаѓачи однапред,стави ги Poarcher,мое мислење е дека така само се доста ефикасни во играта,стави им Move in channels .Ако планираш плејмејкер,сега само преку улогите мануелно,ти препорачувам ставај го секогаш во крилната позиција . Имобиле ти е супер напаѓач за ефтина ценаЈа симнав играва конечно и многу сум збунет.
Последен менаџер што го играв беше 12-ка, а овој е многу поразличен во тактиката, нема ни слајдери ни ни, ако, само инструкции. Почнав со Тотенхем нормално, на првата утакмица победив 2-0 и јас не знам како, само на .јца играчи им поставив инструкции и само две за цел тим. Што да правам со тактикава уствари, некој туторијал од лично искуство? Исто така и напаѓач некој добар до 10 милиони да предложите?
Па планирав 5-1-3-1 со тројца централни дефанзивци, двајца WB, еден централен на средина, тројца во линија attacking midfielders и еден напаѓач. Планирав да играм на многу нафрлувања кон Адебајор и да му ставам голема креативност на централниот АМ, односно Ериксен, а крилните напаѓачи да трчаат постојано покрај линија и да дистрибуираат топки постојано. Ама, ништо од ова нема во сетинзите како што имаше пример на 12-та да нафрлуваат постојано крилата, а дефанзивните крила да трчаат напред.Дај повеќе детали ?! Со која тактика планираш да започнеш,ако планираш со двајца напаѓачи однапред,стави ги Poarcher,мое мислење е дека така само се доста ефикасни во играта,стави им Move in channels .Ако планираш плејмејкер,сега само преку улогите мануелно,ти препорачувам ставај го секогаш во крилната позиција . Имобиле ти е супер напаѓач за ефтина цена
Ај пробај вака , одма е направена,може да има грешки,направив неколку слики со замислената формација и инструкции на тимот и играчите(позиција)Па планирав 5-1-3-1 со тројца централни дефанзивци, двајца WB, еден централен на средина, тројца во линија attacking midfielders и еден напаѓач. Планирав да играм на многу нафрлувања кон Адебајор и да му ставам голема креативност на централниот АМ, односно Ериксен, а крилните напаѓачи да трчаат постојано покрај линија и да дистрибуираат топки постојано. Ама, ништо од ова нема во сетинзите како што имаше пример на 12-та да нафрлуваат постојано крилата, а дефанзивните крила да трчаат напред.
Имобиле прв ми текна, ама наместив само Англија да биде playable за да случајно не ми кочи играта, па Чиро не постои![]()
Не си ја симнам правилната верзија, cracked multiplayer верзијата за мене работи супер.последен ФМ ми беше 12ката... Синоќе си ја симна 14ката, ама збунет сум, неможам никако да лоадирам игра со реалните имиња на играчите... Некој предлог ?
со последниот апдејт 14.3.0?Вака, ја имам noSteam верзијата и еве 2 пати на 9ти септември ми кочи (прва сезона). Чаре некое ?
на nosteam провери ?dobro be, go ima nekade posledniot patch ? Na zamunda si ostanaa na 14.2.2 ...