Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Него, за Маркович читам 25 милиони. @Scouser88 што ќе кажеш? :D

Маркович ми е по мерак играч такада само позитивно имам да кажам. утре го чекаме на медикал па ќе го видиме на припреми.

Мора да гази :)

Сибавме мајката годинава

Изгледа сте ни нуделе 6 милиони за Бертранд, ама сме ги одбиле. Сакаме 8 :D

сакам еднаш да се чувствувам убаво за време на некој трансфер период.

и ЈАС СУМ ВО 1 15 КАЈ БЕНЗИНСКАТА МАКПЕТРОЛ....ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ПРЕМИЕР ЛИГА, МАМАТА У ПИЧКА НА СВЕ...

Дури во вакви тешки фудбалски моменти кога нема Премиерлига месец и пол, всушност го сфаќаме значењето на постов.....:)[DOUBLEPOST=1405034838][/DOUBLEPOST]
Прашав! У мене ли сумњате. Пеџа кажа пиво иам од него иначе :P

И потсетување за тие што бевте минатата сезона прво коло во Орхидеја, дека сте добиле потврден одговор од Рики околу тоа дали таму има Спортклуб. :D

Дури во вакви тешки фудбалски моменти кога нема Премиерлига месец и пол, всушност го сфаќаме значењето на постов.....:)[DOUBLEPOST=1405034838][/DOUBLEPOST]

И потсетување за тие што бевте минатата сезона прво коло во Орхидеја, дека сте добиле потврден одговор од Рики околу тоа дали таму има Спортклуб. :D
Оти тешки? Уживанција е со светсково. Барем мене ми е. Си гледам фудбал опуштено без нервози, си уживам, повремено и некоја навијачка ќе покажат :drk: па во меѓувреме шпекулации за играчи, се чека полека полека да почнат подготовките. Мераци :coffee: Тешкото ќе биди неколку дена пред да почни сезоната кога нема да можиме да дочекаме.

Оти тешки? Уживанција е со светсково. Барем мене ми е. Си гледам фудбал опуштено без нервози, си уживам, повремено и некоја навијачка ќе покажат :drk: па во меѓувреме шпекулации за играчи, се чека полека полека да почнат подготовките. Мераци :coffee: Тешкото ќе биди неколку дена пред да почни сезоната кога нема да можиме да дочекаме.

Абе се во ред. Ама друго си е во викенд си стануваш Сабота без обврски, едвај чекаш да дојде 13-45 за првата утакмица, и така се до 8 уживаш во Премиерлига. Па посебно пост новогодишниот период да не правам муабет. :)

Последнава шпекулација со Бони...ми доаѓа да кажам дека моментално „аламе„ низ пазаров!!!

Она коа Суарез си оди а замените што се спомнуваат се Бензема и Вилфред Факинг Бони...

:place:

Она коа Суарез си оди а замените што се спомнуваат се Бензема и Вилфред Факинг Бони...

:place:

Ниту еден играч неможе да го замени Суарез... така да секој оној кој што би дошол би бил испод ниво на Суарез...барем првата сезона!

Фала за Суарез , и паметно да ги потрошите парите. (y)

Ниту еден играч неможе да го замени Суарез... така да секој оној кој што би дошол би бил испод ниво на Суарез...барем првата сезона!

Јасно е дека неговата магија и вештина е тешко да се заменат, али некој ќе мора да игра на тоа место. Коа веќе е тоа така, Бензема и/или Бони...не сакам да верувам дека не можеме да најдеме боље. :(

Со овие пари нека дојде Дракслер, Бензема тешко, али може некој млад напаѓач со потенцијал, и средина еден квалитетен.

Види ги бе уште пишуваат и Ливерпул како клуб за него, Џерард цмиздри на нет, Роџерс проштални писма.

Абе гонете го у пичку матер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom