Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако го давате Суарез во Барса и уз траснферот го земете и Санчез, мислам дека може да искористите што Челзи е воден од луѓе со средно и да ни го грабнете Лукаку со парите од Суарез и плус ќе ви останат пари за нови играчи.

Суарез е ептен добар играч, и ептен го поштувам, али ако си отиде потребен ќе ви е памет малку и со тие пари што ќе го добиете може да направите многу добар тим за разлика од ние со париве од Луиз или Тотенхем од парите на Бејл.

Али сепак јас лично сакам да остане Суарез кај вас иако се поверојатно е дека тоа се потешко би се случило.

Абе како така? Спорт е ова не е хорор филм. Тој не се однесува спортски и нема да вреди за најскап играч на планетава. И не се 63, туку 75 се (фунти), не го читај дејлифеил. До инцидентот со Италија, Суарез вредеше 100 ка, ама веќе не. Ако ги увидиш работиве, никој не се ни потруди да го задржи во Ливерпул, и правилно.
Важи бе за едно касање му падна цената. Изгледа толку му е клаузулата толку му имаат ставено овие ботовите наши[DOUBLEPOST=1404674143][/DOUBLEPOST]
Ако го давате Суарез во Барса и уз траснферот го земете и Санчез, мислам дека може да искористите што Челзи е воден од луѓе со средно и да ни го грабнете Лукаку со парите од Суарез и плус ќе ви останат пари за нови играчи.

Суарез е ептен добар играч, и ептен го поштувам, али ако си отиде потребен ќе ви е памет малку и со тие пари што ќе го добиете може да направите многу добар тим за разлика од ние со париве од Луиз или Тотенхем од парите на Бејл.

Али сепак јас лично сакам да остане Суарез кај вас иако се поверојатно е дека тоа се потешко би се случило.
Санчез нема да го земиме. Веројатно Шакири и Маркович. @Донев читаш? :D Е сега правевме ние муабет колку би бил достапен Лукаку или Балотели ама џабе е кога нема да земиме таков шпиц. Ќе земат некој бот и тоа е тоа. Ориги ќе го купат и на позајмица ќе го остават :facepalm: Од кај вас можи само Бертранд да го купиме (y)

Последно уредено:
Земете го де :D
Јас не реков дека нема да го земете него дека доколку Челзи сака, може да се вмеша.
Ромеу, Мозес, Марин или Какута може кога сакате да ги земете :)

@Rosemberg berg па добро и те како солидни играчи се Марковиќ и Шакири.
Лукаку и Балотели ? Па вие сте се уозбилиле бе, ќе прекинете од зимање играчи од Рома,Свонси,Атлетико и ќе се префрлите на квалитет а ? :D

Ај баш да видиме што ќе бидне, пошто ќе ви треба и те како играчи сезонава.

Ако стварно дојде Бертранд, нема да ги гледам утакмиците на Ливерпул во кои ќе игра он.

Мислиш дека ок играчи ни требаат моментално?
Кан/Џан/Чан е ок (сеуште), Ламберт е ок. Бертранд си е добар, и може да биде одличен ако му се даде шанса. Го заебаваа што го играа и бек и крило, место да има стабилна позиција на која ќе се развие ко што треба. Е сега не знам како стоите со Енрике и кој и да ви е друг како лев бек, затоа што сеуште не е на тоа ниво кое ви е потребно. Јас уште имам надеж за Бертранд.

Кан/Џан/Чан е ок (сеуште), Ламберт е ок. Бертранд си е добар, и може да биде одличен ако му се даде шанса. Го заебаваа што го играа и бек и крило, место да има стабилна позиција на која ќе се развие ко што треба. Е сега не знам како стоите со Енрике и кој и да ви е друг како лев бек, затоа што сеуште не е на тоа ниво кое ви е потребно. Јас уште имам надеж за Бертранд.
Никој не знае како е Енрике. Ни треба квалитетен лев бек. Не ок лев бек за кој се има надеж.

Златни леви бекови, ние Бертранд!

Никој не знае како е Енрике. Ни треба квалитетен лев бек. Не ок лев бек за кој се има надеж.

Златни леви бекови, ние Бертранд!
Епа заебаваат. Вие нели Морено го имавте договорено, еве ништо нема. Ние Луис го имавме договорено, сега испадна уште се натегаат :D

Него, за Маркович читам 25 милиони. @Scouser88 што ќе кажеш? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom