Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Во 1 и нешто на бензинската Макпетрол во Козле, бива?

Јас со СомеОне се чекам во 1 во ЃП.

RickyLFC9
Ја кај 1 и 15 ќе бидам кај бензинскана кај шо се сретнавме со Mileisreknisibile прошлиот пат. Глејте сите да бидеме кај 1 и пол више стигнати.

Вака, братучед ми е страствен навивач на Ливерпул, па сака да ви се придружи...Накај 1и15 да биде на Макпетрол во козле ?? И каде се наоѓа поточно кафаната?

Вака, братучед ми е страствен навивач на Ливерпул, па сака да ви се придружи...Накај 1и15 да биде на Макпетрол во козле ?? И каде се наоѓа поточно кафаната?

Нека биде тоа време на Макпетрол во Козле и ќе го однесеме, нека не се секира.

Колкав е, од каде е?

Има некогаш гледано во Ајриш/Агер&Сагер/ПортаПаб со нас?

Рикито го праши ли стопанот дали сеуште го има пакетот со Спортклуб?

^хаха ќе помислат киднапери сте

момци утре толку очекуваната утакмица а јас на работа како казнет да сум :) а и имам некое претчуство исто како лани кога не ги гледам обично тепаат по три гола предност ајде и утре така нека биде

^хаха ќе помислат киднапери сте

момци утре толку очекуваната утакмица а јас на работа како казнет да сум :) а и имам некое претчуство исто како лани кога не ги гледам обично тепаат по три гола предност ајде и утре така нека биде

lani bogami prvata ne tepaa so tri gola prednost hahaha

lani bogami prvata ne tepaa so tri gola prednost hahaha

со вба ја гледав затоа наопаку испадна :) а и стив кларк шамар ни удри за оваа сезона да бидеме освестени од старт

Дечки среќно нека ни е утре, тие што ќе се збирате во Орхидеја убаво да си помините, јас стандардно заедно со the_kop ќе си гледаме, неќам и јас ама ете така господ рекол да мора со него фудбал да гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom