СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
^ Ништо немаш гледано во живо бе море хеј! Во живо гледале тие што биле на стадион и тие што биле во салата во Литванија. Ти по ништо специјално не си поврзан со седумката во Бело Хоризонте. Помири се :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Ептен ми е мило вака некој после повреда кога ќе се пронајде пак во уште еден спорт, научил да лизга на 33 години а знаеме дека до максимум 10 годишна возраст треба да се почне со вакви спортови.
Еј овој ли беше со таа финтата преку себе што го шевна Карлос? Ау како вчера да беше ццц

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Која гнаса од луѓе се ова бразилциве тоа е чудо, уште одма протести, нација на фудбалот биле, ебати нацијата на фудбалот кога незнае дека максимумот на оваа генерација е толку, дури и подалеку стасаа отколку што требаше, дај боже ни бронза да не освојат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Мора пак да се пожалам стварно. На крај од најинтересната групна фаза, испаднаа најдосадните елиминации. Ниедна репрезентација не играше фудбал, ни една репрезентација не одеше да победи, сите одеа да не изгубат. Мислам дека ако играа Мексико, Чиле, Колумбија во некој од овие натпревари, далеку поубав фудбал ќе гледавме. Ама тоа е тоа.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
Падна на ливче :D. Јас си ја фатив, прв дава гол германија, 2ка и озил дека ќе асистира ;)
ne
Падна на ливче :D. Јас си ја фатив, прв дава гол германија, 2ка и озил дека ќе асистира ;)
не бе, никогаш не сум се обложувал и никогаш нема. абе сакав онака чисто да биде. 7-0 подобар резултат е тоа.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
ne
не бе, никогаш не сум се обложувал и никогаш нема. абе сакав онака чисто да биде. 7-0 подобар резултат е тоа.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Која гнаса од луѓе се ова бразилциве тоа е чудо, уште одма протести, нација на фудбалот биле, ебати нацијата на фудбалот кога незнае дека максимумот на оваа генерација е толку, дури и подалеку стасаа отколку што требаше, дај боже ни бронза да не освојат.
Првата утакмица со Хрватска судијата педер ги извади
Со Мексико 0-0
Камерунците веќе беа отпишани третата утакмица
Со Чиле ептен лигаво изиграа,пеналите се чиста среќа..
Колубија еден од нив си даде автогол нели,и после на Луиз голот чиста среќа
Дојдоа на ред Германците и ги скинаа на место

Можеа да се викнат Робињо,Роналдињо,Моура,Пато..А Сколари ги викна овие килавиве..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Мора пак да се пожалам стварно. На крај од најинтересната групна фаза, испаднаа најдосадните елиминации. Ниедна репрезентација не играше фудбал, ни една репрезентација не одеше да победи, сите одеа да не изгубат. Мислам дека ако играа Мексико, Чиле, Колумбија во некој од овие натпревари, далеку поубав фудбал ќе гледавме. Ама тоа е тоа.
@dragonsky ne tropaj gluposti super e svetskovo alzir dava goloj

M

Mario Gómez

Гостин
Колку пати дајваа за пенал само, прекинав да бројам. Да беше и Нејмар полошо ќе беше.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Падна дилот кој ќе отвора тема за финале?
@Igorcemk можеш да отвориш или @Ne_sum_ja да отвора?

Kajgana Shop

На врв Bottom